Neler Yeni

Hiç Kodlama Bilmeden Az Da Olsa Oyun Haritası Yapılır Mı ?

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Arkadaşlar soru yukarıda kodlama bilmeden herhangi bir oyun haritası tasarlanabilir mi unity unreal 4 vs gibi programlar vvar mı.

En İyi Cevap
dostum o anlamda değil kendi oyununu yapma anlamına
Hiç kodlama bilmeden ama GMS2 ve UE4'de rahatlıkla harita yapabilirsin. Tabi bu haritanın içini doldurmak, optimize etmek, ışıklandırma ile daha güzel göstermek vs. istersen oyun motoru hakkında bilgili olmanı gerektirecektir. Kodlama öğrenmesen bile kodlama yerine başka şeyler öğreneceksin aynı kodlama öğreniyor gibi ama harita tasarlama konusunda.
kodlama hakkında bilgim yok ama bence deneme çünkü deneyip yapamazsan kodlamaya olan isteğin gidebilir
o yüzden önerim ilk öğren :)
Kodlama gerektirmese bile yapması bilmeyen kişi için gerçekten zor, umarım büyük hayallar kurup sonra hevesini kaybetmez ama basit şeyler yapacaksa çok eğlenceli ve zaman öldürücü.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Kodlama öğrenmek zor değil istediğin sürece öğrenebilirsin.
zor değil katılıyorum biraz bilgim var zaten ama şu an çok fazla zamanım da yok okullar işler vs. olsun hem de kodlama çok ileri bilen bi arkadaşım da var şu anlık o üstleneceğini söyled.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
zor değil katılıyorum biraz bilgim var zaten ama şu an çok fazla zamanım da yok okullar işler vs. olsun hem de kodlama çok ileri bilen bi arkadaşım da var şu anlık o üstleneceğini söyled.
Okul zamanında hiç çekilmiyor haklısın. Biri üstlenecekse işini kolaylaştırır iyi o zaman sevindim adına.

Top Bottom