omer_akalinnn
80+
10 senelik pc de milyon kere yedim
20h2 olması lazımwindowsun hangi sürümünü kullanıyorsun ?
Sys onarımı yaptın mı hiç? Ve ya overclock falan?Technopatta mavi ekranımla alakalı sorunla ilgilene var benimle o çok dmp dosyasına baktı hiç bir donanımsal bir şey yoktu bu dmp dosyasında ramla alakalı bir şey görmus fakat önceki dmp dosylaraında donnaımsal bir şey görmedigi için ramla alakalı sorun değildir herhalde dedi
Desktop
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Sys onarımı 1 ay önce yap demişlerdi yaptım 1 ay mavi ekran yemedim daha hiç yapmadm Oc de yapmadım hiç hazır sistem ama OC li diye biliyorum cpu 4 ghz de falan çalısıyorSys onarımı yaptın mı hiç? Ve ya overclock falan?
Sıkıntı yok o zaman ya Sys onarımı yaptıysan. Sistem dosyalarıyla alakalıydı 2side.Sys onarımı 1 ay önce yap demişlerdi yaptım 1 ay mavi ekran yemedim daha hiç yapmadm Oc de yapmadım hiç hazır sistem ama OC li diye biliyorum cpu 4 ghz de falan çalısıyor
Abi sen windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun BEN 20h2 kullanıyorum acaba kullandıgım sürümdemi çok mavi ekran sorunu oluyorSys onarımı yaptın mı hiç? Ve ya overclock falan?
Sorun ne o zaman niye verdikiSıkıntı yok o zaman ya Sys onarımı yaptıysan. Sistem dosyalarıyla alakalıydı 2side.
Yok hocam o adamda sıkıntı yok şuan beni telaşlandıran da bu acaba güç kaynağında mı sıkıntı var diye düşünüyorumİnşallah başkasına ısınıp kapadıgını sölemeden satmamıssındır
Onarım yaptıktan sonra mavi ekran aldın mı bidaha?Sorun ne o zaman niye verdiki
Eğer can sıkçak hale gelirse atarsın bana dosyaları bakarım ben.Abi onarımı 1 ay önce falan yaptım ondan sonra yemedim hiç anca 2 defa yedim mavi ekran sorunun ara sıra veriyor zaten sürekli vermiyor
2006 sürümünü kullanıyorum anakart B450M k. Güncellemem lazım ama elektrik stabil değil burada tırsıyom o yüzdenAbi sen windowsun hangi sürümünü kullanıyorsun BEN 20h2 kullanıyorum acaba kullandıgım sürümdemi çok mavi ekran sorunu oluyor
Abi 20h2 sürümü kullananlarmı daha sık yiyor mavi ekran ?Eğer can sıkçak hale gelirse atarsın bana dosyaları bakarım ben.
2006 sürümünü kullanıyorum anakart B450M k. Güncellemem lazım ama elektrik stabil değil burada tırsıyom o yüzden