Mafia 1 de kontrol sorunu vardı. 2 de de bug vardı oyundan soğumuştum silahı çıkarıyorum geri indiriyor.Mafia 1 ve 2 bitirdiğim sayılı oyunlardan
Kaldırmaz gta 5 i.ne kadar düşük bi sistemin olduğunu yazmamışsında, tahminimce gta 5 i en düşük ayarlarda oynatıyordur. ölmeden kesinlikle gta 5 i bitirmeni öneririm.
San andreas bitirdim. Vice city ve Gta 3 hoşuma gitmedi. Vice city de helikopter görevini geçemedim 3 de ise ambulansı yetiştiremedim.Klasik olacak ama GTA 3, Vice City ve San Andreas'tan başlayabilirsin
Anladığım kadarıyla çabuk sıkılıyorsun ve sıkılınca da daha devam etmiyor oynamaya. Türkçe yamalı şekilde mi oynuyorsun ve ara sahneleri ve alt yazıları geçmeden okuyarak mı ilerliyorsun?San andreas bitirdim. Vice city ve Gta 3 hoşuma gitmedi. Vice city de helikopter görevini geçemedim 3 de ise ambulansı yetiştiremedim.
Vice city'i türkçe yamalı oynadım sıkıldım hemen. Skyrim oynayacağım canımdan çok sevdiğim bir oyun ama modlu mu oynamalıyım modsuz mu bilemiyorum.Anladığım kadarıyla çabuk sıkılıyorsun ve sıkılınca da daha devam etmiyor oynamaya. Türkçe yamalı şekilde mi oynuyorsun ve ara sahneleri ve alt yazıları geçmeden okuyarak mı ilerliyorsun?