Neler Yeni

Hiç Unutamadığınız Bir Anınızı Yazın!

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Elbet herkesin unutamadığı bir anısı vardır. Bu anıları kazıdığınız zihninizde bir araştırma yapın ve içlerinden en güzelini burada bizimle paylaşın.

İlk ben başlıyorum.

4. sınıftaydım. Sene sonu gösteri yapmak üzere öğretmenimiz bizden isim alıyordu. Koro çalışması, zeybek, şiir diye okurken aynı zamanda kimin nereye katılmak istediğini de kağıda not alıyordu. Etkinlikleri sayarken TANGO'ya kimler katılmak ister sorusunu sorunca o zamanlar platoniğim olan kız da katılmak istemişti. O katılınca ben de katılmak istedim. Tangonun ne anlama geldiğini bilmiyordum. Aradan yaklaşık bir hafta geçtikten sonra çalışma yapmak için konferans salonuna indik. Orada tangonun dans etmek anlamına geldiği zaman sevinçten ve utançtan yüzümün kıpkırmızı olduğunu hissedebiliyordum. Çalışmaya başladık. En güzel dans edenleri sahnenin en önüne alacaklardı ve daha uzun bir şekilde dans edecektik. Sırf hoşlandığım kızla dans edebilmek için evde duşa girip dans provası yapıyordum. Kimsenin görmemesi gerekiyordu. Neden en iyi dans edenlerden olmak istediğime gelecek olursak hoşlandığım kız ( EZGİ ) gerçekten güzel dans ediyordu. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar konferans salonuna indik ve bize kimin daha iyi dans ettiğini ölçmek istediklerini söylediler. Yine benim minik yüzüm utançtan kıpkırmızıydı tabii ki. Ben ve Ezgi'yi seçmiştiler. Evet ikimiz dans edecektik. Haftanın belli günlerinde çalışmalara devam edip dans ediyorduk. Ne kadar mutlu olduğumu, ne kadar huzurlu olduğumu anlayamazsınız çünkü o günlerden bu zamana kadar (18 yaşındayım.) hiç o kadar mutlu olamadım. Sene sonu gösterisi yapacağımız zamana geldik ve Ezgi gerçekten çok güzel duruyordu. Kıyafeti de en az kendi kadar zarifti. Neredeyse 500 kişinin önünde kültür merkezinde dans ettik. Toplamda 6 çift vardı ve içlerinde en iyisi bizdik. O günün sonunda kendimi tutamadan onu yanağından öptüm ve bana sarılmıştı. Daha sonra sessizce ona kendisini sevdiğimi ve hep seveceğimi söylemiştim. O şaşkın yüzü halen gözlerimin önünde. O günden sonra hiç görüşmedik, görüşemedik.
Aklıma geldikçe bir gülümserim eskimiş anılara. Özellikle bu anıma. Belki de hayatımın en güzel günüydü o gün ama fark edememiştim.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Üzülsem mi mutlu mu olsam bilemedim. Bizde bu kadar cesaret olsaydı keşke diyip kendimi gömsem daha iyi sanırım. Cidden bu tür konulara bakınca ne kadar boş bir hayatım olduğunu tekrar tekrar görüyorum :(

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzülsem mi mutlu mu olsam bilemedim. Bizde bu kadar cesaret olsaydı keşke diyip kendimi gömsem daha iyi sanırım. Cidden bu tür konulara bakınca ne kadar boş bir hayatım olduğunu tekrar tekrar görüyorum :(
Keşke o günden sonra hep o şekilde devam etseydik yolumuza ama o çok uzaklara gitmişti.. Şimdi de benim hayatım sıradan bir çöp konteynerden daha boş..

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
2. Sınıf ilk İngilizce dersi. Hoca çok sert birisi 2. sınıfa giden kuduruk veletler olarak çok korkuyorduk ondan hani öyle böyle değil. İşte ilk ders 10-15 tane İngilizcesi ile Türkçesi neredeyse bir olan (Ambulance vb.) kelime yazdırdı okudu anlattı İngilizce yazıldığı gibi okunmaz bakın böyle okuyacaksınız bunları dedi. 2. ders sonu dedi kim düzgünce okundukları gibi okicak bu kelimeleri bana. Kime parmak kaldırmadı ben hariç. Çoğumuzun kafası karışıktı anlamamıştık, bazımız da anlamıştı ama okunuşlarını aklında tutamamıştı. Ben okunuşlarını aklında tutamayan tayfadandım. Peki o zaman neden el kaldırdım? Çünkü düzgünce okundukları gibi deyince ben sandım ki Türkçe şekilde okicaz, ilk dersten nasıl okuyabiliriz ki hem falan diye düşündüm. Hoca 2 saat övdü kıral ya aslan aslan diye tek ben parmak kaldırdım diye. Oku dedi başladım; Ambulance, Police, zebra, falan gidiyordum yanıma geldi masama bir vurdu ödüm patladı az kalsın hani ortaya bırakacaktım. 2 saat bağırdı la uglm bne size bunlar böle okunmaz demedim mi layn falan işte hem çok korkup hem de çok utanmıştım şimdi ise o adamı bulup tren rayına bağlamak istiyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Sınıf ilk İngilizce dersi. Hoca çok sert birisi 2. sınıfa giden kuduruk veletler olarak çok korkuyorduk ondan hani öyle böyle değil. İşte ilk ders 10-15 tane İngilizcesi ile Türkçesi neredeyse bir olan (Ambulance vb.) kelime yazdırdı okudu anlattı İngilizce yazıldığı gibi okunmaz bakın böyle okuyacaksınız bunları dedi. 2. ders sonu dedi kim düzgünce okundukları gibi okicak bu kelimeleri bana. Kime parmak kaldırmadı ben hariç. Çoğumuzun kafası karışıktı anlamamıştık, bazımız da anlamıştı ama okunuşlarını aklında tutamamıştı. Ben okunuşlarını aklında tutamayan tayfadandım. Peki o zaman neden el kaldırdım? Çünkü düzgünce okundukları gibi deyince ben sandım ki Türkçe şekilde okicaz, ilk dersten nasıl okuyabiliriz ki hem falan diye düşündüm. Hoca 2 saat övdü kıral ya aslan aslan diye tek ben parmak kaldırdım diye. Oku dedi başladım; Ambulance, Police, zebra, falan gidiyordum yanıma geldi masama bir vurdu ödüm patladı az kalsın hani ortaya bırakacaktım. 2 saat bağırdı la uglm bne size bunlar böle okunmaz demedim mi layn falan işte hem çok korkup hem de çok utanmıştım şimdi ise o adamı bulup tren rayına bağlamak istiyorum.
Gerçekten güzel bir anı aslında. :D

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
4 veya 3. sınıf beden dersiydi. Biz erkek öğrenciler soyunma odasına gidiyorduk. Ama soyunma odasında bir kadın ve çocuğu vardı. Çocuk tuvalete değil oraya büyük tuvaletini yapıyordu, öğretmen de onlara çıkmalarını söyledi. Sonra kadın onları eli ile alıp poşete attı.
Poşet de cözdan, su gibi şeylerin olduğu çanta gibi bir şeydi.

Teyfik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Teyfik Toprakcı
Elbet herkesin unutamadığı bir anısı vardır. Bu anıları kazıdığınız zihninizde bir araştırma yapın ve içlerinden en güzelini burada bizimle paylaşın.

İlk ben başlıyorum.

4. sınıftaydım. Sene sonu gösteri yapmak üzere öğretmenimiz bizden isim alıyordu. Koro çalışması, zeybek, şiir diye okurken aynı zamanda kimin nereye katılmak istediğini de kağıda not alıyordu. Etkinlikleri sayarken TANGO'ya kimler katılmak ister sorusunu sorunca o zamanlar platoniğim olan kız da katılmak istemişti. O katılınca ben de katılmak istedim. Tangonun ne anlama geldiğini bilmiyordum. Aradan yaklaşık bir hafta geçtikten sonra çalışma yapmak için konferans salonuna indik. Orada tangonun dans etmek anlamına geldiği zaman sevinçten ve utançtan yüzümün kıpkırmızı olduğunu hissedebiliyordum. Çalışmaya başladık. En güzel dans edenleri sahnenin en önüne alacaklardı ve daha uzun bir şekilde dans edecektik. Sırf hoşlandığım kızla dans edebilmek için evde duşa girip dans provası yapıyordum. Kimsenin görmemesi gerekiyordu. Neden en iyi dans edenlerden olmak istediğime gelecek olursak hoşlandığım kız ( EZGİ ) gerçekten güzel dans ediyordu. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar konferans salonuna indik ve bize kimin daha iyi dans ettiğini ölçmek istediklerini söylediler. Yine benim minik yüzüm kıpkırmızıydı tabii ki utançtan. Ben ve Ezgi'yi seçmiştiler. Evet ikimiz dans edecektik. Haftanın belli günlerinde çalışmalara devam edip dans ediyorduk. Ne kadar mutlu olduğumu, ne kadar huzurlu olduğumu anlayamazsınız çünkü o günlerden bu zamana kadar (18 yaşındayım.) hiç o kadar mutlu olamadım. Sene sonu gösterisi yapacağımız zamana geldik ve Ezgi gerçekten çok güzel duruyordu. Kıyafeti de en az kendi kadar zarifti. Neredeyse 500 kişinin önünde kültür merkezinde dans ettik. Toplamda 6 çift vardı ve içlerinde en iyisi bizdik. O günün sonunda kendimi tutamadan onu yanağından öptüm ve bana sarılmıştı. Daha sonra sessizce ona kendisini sevdiğimi ve hep seveceğimi söylemiştim. O şaşkın yüzü halen gözlerimin önünde. O günden sonra hiç görüşmedik, görüşemedik.
Aklıma geldikçe bir gülümserim eskimiş anılara. Özellikle bu anıma. Belki de hayatımın en güzel günüydü o gün ama fark edememiştim.
Şiir gibi arkadaş kitap hikayesi gibi vallah satar. :)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum kaç kere yazdım ama bir kez daha yazayım. 1.sınıf sanırsam tam hatırlamıyorum derse girdik acayip tuvaletim geldi felaket kıvranıyorum hocaya gittim söyledim tenefüste ne yaptın dedi. Geçtim oturdum yerime hafif ağlamaklı yüzle kalktım ve sınıfın ortasında çıkartıp ufak tuvaleti yaptım. Sonra da izin vermessen böyle yaparım demiştim hocaya. Kızlar o neyy diyordu ve ben yazarken dahi gülüyorum.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Unutamadıgim ve ilginç anları podcast tarzında videoya yüklemeyi düşünuyorum. Sizce yapayimmi böyle bir şey

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Unutamadıgim ve ilginç anları podcast tarzında videoya yüklemeyi düşünuyorum. Sizce yapayimmi böyle bir şey
Eğer çok fazla anın varsa neden olmasın. Tabi tarzını yakalaybilecek dinleyiciler bulman lazım

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bilmiyorum kaç kere yazdım ama bir kez daha yazayım. 1.sınıf sanırsam tam hatırlamıyorum derse girdik acayip tuvaletim geldi felaket kıvranıyorum hocaya gittim söyledim tenefüste ne yaptın dedi. Geçtim oturdum yerime hafif ağlamaklı yüzle kalktım ve sınıfın ortasında çıkartıp ufak tuvaleti yaptım. Sonra da izin vermessen böyle yaparım demiştim hocaya. Kızlar o neyy diyordu ve ben yazarken dahi gülüyorum.
O neyy gıı o.O2 :peepokalp: :kekw:

Top Bottom