Neler Yeni

Hiç Unutamadığınız Bir Anınızı Yazın!

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
2. Sınıf ilk İngilizce dersi. Hoca çok sert birisi 2. sınıfa giden kuduruk veletler olarak çok korkuyorduk ondan hani öyle böyle değil. İşte ilk ders 10-15 tane İngilizcesi ile Türkçesi neredeyse bir olan (Ambulance vb.) kelime yazdırdı okudu anlattı İngilizce yazıldığı gibi okunmaz bakın böyle okuyacaksınız bunları dedi. 2. ders sonu dedi kim düzgünce okundukları gibi okicak bu kelimeleri bana. Kime parmak kaldırmadı ben hariç. Çoğumuzun kafası karışıktı anlamamıştık, bazımız da anlamıştı ama okunuşlarını aklında tutamamıştı. Ben okunuşlarını aklında tutamayan tayfadandım. Peki o zaman neden el kaldırdım? Çünkü düzgünce okundukları gibi deyince ben sandım ki Türkçe şekilde okicaz, ilk dersten nasıl okuyabiliriz ki hem falan diye düşündüm. Hoca 2 saat övdü kıral ya aslan aslan diye tek ben parmak kaldırdım diye. Oku dedi başladım; Ambulance, Police, zebra, falan gidiyordum yanıma geldi masama bir vurdu ödüm patladı az kalsın hani ortaya bırakacaktım. 2 saat bağırdı la uglm bne size bunlar böle okunmaz demedim mi layn falan işte hem çok korkup hem de çok utanmıştım şimdi ise o adamı bulup tren rayına bağlamak istiyorum.
Benim 3. sınıfta ingilizce hocası 2 kişiyi tahtaya çıkarmıştı onlar yanlış yapınca ben de gülmüştüm(daha 8 yaşındaydım). Hoca beni yanına çağırıp tokat atmıştı burdan o haysiyetsize(keşke küfür yasak olmasaydı)selam olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Favorim şimdilik bu, ama daha iyisi geliyor gibi XD

8. Sınıfa giderken okulun erkekler tuvaletinde bir kabinden gelen ve bütün teneffüs süren bazı sesler vardı. (Büyük tuvalet sesleri vb.)
Ben de diğer kabinde ihtiyacımı görürken o sesler daha da artmaya başladı. Ama öyle böyle değil yani yırtılacak cinsten. Sonra ben dalga geçmeye, iyi misin demeye başladım.
Ben işimi görüp çıktıktan sonra ben ve o kişiden başka biri olmayan tuvaletten o zamanlar hoşlandığım, güzel bulduğum kız çıktı. O günden beri konuşmuyoruz. Hala o sesler nasıl ona ait olabiliyor şok içindeyim.
Kız erkek tuvalet karışık mıydı hocam?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kız erkek tuvalet karışık mıydı hocam?
Ayrıydı hocam.
Şimdiye kadar hiç karışık görmedim zaten.

Zaten sonradan işin aslını öğrendim. Kızlar tuvaletinde sadece 2 kabin düzgün olduğundan (diğerleri arızalıymış) bekleyememiş buraya girmiş.
Yazık la.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Ağzuma krampon girmişti benim bir dudak vardı ama artık yoktu .

123kral14

80+ Silver
1639309955749.png

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dejavu yaşıyorum galiba bu konu açılmamış mıydı daha önce? Mesajlar da aynı.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Çok sağol dostum. Seninle paylaşıcam, ne üzerine bir sohbet olacak dersen 1.5 2 yil otobüs muavinligi yaptım. Yoldaki ilginc ve unutamadigim anıları derleyip, yayinlicam sonrada ilk olarak seninle paylaşırim :)
Ben de isterim hocam 😊

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Lisede okul bahçesinde otururken yanımızdan geçen 3 veletin babamıza sövmüşlerdi. Sonra 3'ünü birden yakalayıp elektrik direğine bağlamıltık. 1Saat falan bağlı kaldılar sonra ağlamaya falan başladılar biz de saldık.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Çok sağol dostum. Seninle paylaşıcam, ne üzerine bir sohbet olacak dersen 1.5 2 yil otobüs muavinligi yaptım. Yoldaki ilginc ve unutamadigim anıları derleyip, yayinlicam sonrada ilk olarak seninle paylaşırim :)
hocam bende dinlerim sanırım banada gönderirsiniz umarım

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Elbet herkesin unutamadığı bir anısı vardır. Bu anıları kazıdığınız zihninizde bir araştırma yapın ve içlerinden en güzelini burada bizimle paylaşın.

İlk ben başlıyorum.

4. sınıftaydım. Sene sonu gösteri yapmak üzere öğretmenimiz bizden isim alıyordu. Koro çalışması, zeybek, şiir diye okurken aynı zamanda kimin nereye katılmak istediğini de kağıda not alıyordu. Etkinlikleri sayarken TANGO'ya kimler katılmak ister sorusunu sorunca o zamanlar platoniğim olan kız da katılmak istemişti. O katılınca ben de katılmak istedim. Tangonun ne anlama geldiğini bilmiyordum. Aradan yaklaşık bir hafta geçtikten sonra çalışma yapmak için konferans salonuna indik. Orada tangonun dans etmek anlamına geldiği zaman sevinçten ve utançtan yüzümün kıpkırmızı olduğunu hissedebiliyordum. Çalışmaya başladık. En güzel dans edenleri sahnenin en önüne alacaklardı ve daha uzun bir şekilde dans edecektik. Sırf hoşlandığım kızla dans edebilmek için evde duşa girip dans provası yapıyordum. Kimsenin görmemesi gerekiyordu. Neden en iyi dans edenlerden olmak istediğime gelecek olursak hoşlandığım kız ( EZGİ ) gerçekten güzel dans ediyordu. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar konferans salonuna indik ve bize kimin daha iyi dans ettiğini ölçmek istediklerini söylediler. Yine benim minik yüzüm utançtan kıpkırmızıydı tabii ki. Ben ve Ezgi'yi seçmiştiler. Evet ikimiz dans edecektik. Haftanın belli günlerinde çalışmalara devam edip dans ediyorduk. Ne kadar mutlu olduğumu, ne kadar huzurlu olduğumu anlayamazsınız çünkü o günlerden bu zamana kadar (18 yaşındayım.) hiç o kadar mutlu olamadım. Sene sonu gösterisi yapacağımız zamana geldik ve Ezgi gerçekten çok güzel duruyordu. Kıyafeti de en az kendi kadar zarifti. Neredeyse 500 kişinin önünde kültür merkezinde dans ettik. Toplamda 6 çift vardı ve içlerinde en iyisi bizdik. O günün sonunda kendimi tutamadan onu yanağından öptüm ve bana sarılmıştı. Daha sonra sessizce ona kendisini sevdiğimi ve hep seveceğimi söylemiştim. O şaşkın yüzü halen gözlerimin önünde. O günden sonra hiç görüşmedik, görüşemedik.
Aklıma geldikçe bir gülümserim eskimiş anılara. Özellikle bu anıma. Belki de hayatımın en güzel günüydü o gün ama fark edememiştim.
6.sınıftaydım 2. dönem mi ne ders matematik di ve şeyimi karıştırıyordum (tabi bendede var arsızlık) o şeyi karıştırırken kızlar bana bakarak gülüyordu ben neye güldüklerini bile anlamıyordum
ve mat hocası sınıf hocamızdı dersin ortasında bir kız "hocam (beni göstererek) bu cinsel organıyla oynuyor " dedi sonra mat hocası bana bi baktı doğru mu bu ? dedi mat hocası herkes sınıfın ortasında bana güldü tabi ben bende gülüyom ama içimde eriyorum utançtan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
6.sınıftaydım 2. dönem mi ne ders matematik di ve şeyimi karıştırıyordum (tabi bendede var arsızlık) o şeyi karıştırırken kızlar bana bakarak gülüyordu ben neye güldüklerini bile anlamıyordum
ve mat hocası sınıf hocamızdı dersin ortasında bir kız "hocam (beni göstererek) bu cinsel organıyla oynuyor " dedi sonra mat hocası bana bi baktı doğru mu bu ? dedi mat hocası herkes sınıfın ortasında bana güldü tabi ben bende gülüyom ama içimde eriyorum utançtan
Hocam bu nasıl bir anı? :D

Top Bottom