Ahmet Öztürk
80+ Bronze
Benim 3. sınıfta ingilizce hocası 2 kişiyi tahtaya çıkarmıştı onlar yanlış yapınca ben de gülmüştüm(daha 8 yaşındaydım). Hoca beni yanına çağırıp tokat atmıştı burdan o haysiyetsize(keşke küfür yasak olmasaydı)selam olsun2. Sınıf ilk İngilizce dersi. Hoca çok sert birisi 2. sınıfa giden kuduruk veletler olarak çok korkuyorduk ondan hani öyle böyle değil. İşte ilk ders 10-15 tane İngilizcesi ile Türkçesi neredeyse bir olan (Ambulance vb.) kelime yazdırdı okudu anlattı İngilizce yazıldığı gibi okunmaz bakın böyle okuyacaksınız bunları dedi. 2. ders sonu dedi kim düzgünce okundukları gibi okicak bu kelimeleri bana. Kime parmak kaldırmadı ben hariç. Çoğumuzun kafası karışıktı anlamamıştık, bazımız da anlamıştı ama okunuşlarını aklında tutamamıştı. Ben okunuşlarını aklında tutamayan tayfadandım. Peki o zaman neden el kaldırdım? Çünkü düzgünce okundukları gibi deyince ben sandım ki Türkçe şekilde okicaz, ilk dersten nasıl okuyabiliriz ki hem falan diye düşündüm. Hoca 2 saat övdü kıral ya aslan aslan diye tek ben parmak kaldırdım diye. Oku dedi başladım; Ambulance, Police, zebra, falan gidiyordum yanıma geldi masama bir vurdu ödüm patladı az kalsın hani ortaya bırakacaktım. 2 saat bağırdı la uglm bne size bunlar böle okunmaz demedim mi layn falan işte hem çok korkup hem de çok utanmıştım şimdi ise o adamı bulup tren rayına bağlamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kız erkek tuvalet karışık mıydı hocam?Favorim şimdilik bu, ama daha iyisi geliyor gibi XD
8. Sınıfa giderken okulun erkekler tuvaletinde bir kabinden gelen ve bütün teneffüs süren bazı sesler vardı. (Büyük tuvalet sesleri vb.)
Ben de diğer kabinde ihtiyacımı görürken o sesler daha da artmaya başladı. Ama öyle böyle değil yani yırtılacak cinsten. Sonra ben dalga geçmeye, iyi misin demeye başladım.
Ben işimi görüp çıktıktan sonra ben ve o kişiden başka biri olmayan tuvaletten o zamanlar hoşlandığım, güzel bulduğum kız çıktı. O günden beri konuşmuyoruz. Hala o sesler nasıl ona ait olabiliyor şok içindeyim.