Neler Yeni

Hiç Unutamadığınız Bir Anınızı Yazın!

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Eğer çok fazla anın varsa neden olmasın. Tabi tarzını yakalaybilecek dinleyiciler bulman lazım
Şöyle söylim evet baya var. Ama hani böyle seri cikmaz ancak 10 dakikalik şeklinde 2 3 video cıkabilir diye düsünüyorum. Ha aşıri komik mi veye başka birsymi değil komedyen falanda degilim ama youtubedada hem ileride hatira kalir dinleyen olursada mutlu eder yani

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şöyle söylim evet baya var. Ama hani böyle seri cikmaz ancak 10 dakikalik şeklinde 2 3 video cıkabilir diye düsünüyorum. Ha aşıri komik mi veye başka birsymi değil komedyen falanda degilim ama youtubedada hem ileride hatira kalir dinleyen olursada mutlu eder yani
Kafanızda varsa düşünmeyin hocam , yapın .
Bir şeyi isteyipte yapmadıktan veya iş işten geçtikten sonra gelen pişmanlık hissi kötü bir şey

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,091
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Benim izleyeceğimden emin olabilirsin.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
3 yaşındayken Meydan AVM'de kaybolmuştum, o anları dün gibi hatırlarım. Real'deki o kalabalığı, babamın beni unutup hızlı hızlı adımlar atması, sonra babamı kaybedince "aman be" diyip elime aldığım o ördekli kitabı, ardından deli gibi ağlayışımı, güvenliğin yanında televizyon reyonunda babamı bekleyişimi dün gibi hatırlıyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Üzülsem mi mutlu mu olsam bilemedim. Bizde bu kadar cesaret olsaydı keşke diyip kendimi gömsem daha iyi sanırım. Cidden bu tür konulara bakınca ne kadar boş bir hayatım olduğunu tekrar tekrar görüyorum :(
Tek sen mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bilmiyorum kaç kere yazdım ama bir kez daha yazayım. 1.sınıf sanırsam tam hatırlamıyorum derse girdik acayip tuvaletim geldi felaket kıvranıyorum hocaya gittim söyledim tenefüste ne yaptın dedi. Geçtim oturdum yerime hafif ağlamaklı yüzle kalktım ve sınıfın ortasında çıkartıp ufak tuvaleti yaptım. Sonra da izin vermessen böyle yaparım demiştim hocaya. Kızlar o neyy diyordu ve ben yazarken dahi gülüyorum.
Favorim şimdilik bu, ama daha iyisi geliyor gibi XD

8. Sınıfa giderken okulun erkekler tuvaletinde bir kabinden gelen ve bütün teneffüs süren bazı sesler vardı. (Büyük tuvalet sesleri vb.)
Ben de diğer kabinde ihtiyacımı görürken o sesler daha da artmaya başladı. Ama öyle böyle değil yani yırtılacak cinsten. Sonra ben dalga geçmeye, iyi misin demeye başladım.
Ben işimi görüp çıktıktan sonra ben ve o kişiden başka biri olmayan tuvaletten o zamanlar hoşlandığım, güzel bulduğum kız çıktı. O günden beri konuşmuyoruz. Hala o sesler nasıl ona ait olabiliyor şok içindeyim.

Hoşlandığım kızın en az onun kadar güzel arkadaşı olduğu için ikisini bi gruba alıp ‘sizden’ hoşlanıyorum demiştim yani tahmin bu niye öyle birley yaptım emin değilim sanırım bu nedenden dolayı 😂

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
birkaç arkadaş ile ben 6 sınıfta türkçe sınıfındaki rafları devirmiştik ve duvara çarpmıştı duvarda kağıt gibi olduğu için duvarın içinden geçmişti raflar

Top Bottom