Neler Yeni

Hiç Unutamadığınız Bir Anınızı Yazın!

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Favorim şimdilik bu, ama daha iyisi geliyor gibi XD

8. Sınıfa giderken okulun erkekler tuvaletinde bir kabinden gelen ve bütün teneffüs süren bazı sesler vardı. (Büyük tuvalet sesleri vb.)
Ben de diğer kabinde ihtiyacımı görürken o sesler daha da artmaya başladı. Ama öyle böyle değil yani yırtılacak cinsten. Sonra ben dalga geçmeye, iyi misin demeye başladım.
Ben işimi görüp çıktıktan sonra ben ve o kişiden başka biri olmayan tuvaletten o zamanlar hoşlandığım, güzel bulduğum kız çıktı. O günden beri konuşmuyoruz. Hala o sesler nasıl ona ait olabiliyor şok içindeyim.
FPĞEWKOFPMEWOPFMEWFEW
ULAN ALP
FĞPEMQWÖFOPEWMFOPEWLF

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İlkokulda servise kayıtlı olmamama rağmen servise binmem ve yakalanmam. 8 Yıldır unutmuyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Abi çok üzüldüm Hamilton'a adam tüm yarış birinciydi son tur güvenlik aracı yüzünden kaybetti.
Birde Perez naptı öyle kaleyi savunan asker gibi
İngilize üzülünmez :cool:

1C3E57F5-625B-441E-8993-A47322531B42.jpeg

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
2 yıl önce bankta oturmuş sigaramı yakmış eski sevgilimi düşünüyorum dayının biri geldi oturdu sigara falan uzattı bana sohbet falan ediyoruz bacağımı okşamaya başladı ilk bişey demedim sonra bi kaç kere daha yapınca dayi bizimi s.... dedim adam ben geyim erkeklerden hoşlanıyorum sana çok para veririm dedi ben bi sinirle dayiya daldım sonra gittim az kalsn g.... den oluyoduk

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Bilmiyorum kaç kere yazdım ama bir kez daha yazayım. 1.sınıf sanırsam tam hatırlamıyorum derse girdik acayip tuvaletim geldi felaket kıvranıyorum hocaya gittim söyledim tenefüste ne yaptın dedi. Geçtim oturdum yerime hafif ağlamaklı yüzle kalktım ve sınıfın ortasında çıkartıp ufak tuvaleti yaptım. Sonra da izin vermessen böyle yaparım demiştim hocaya. Kızlar o neyy diyordu ve ben yazarken dahi gülüyorum.
lna ilk okuldan birilerini hala görmüyor musun? xd

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
lna ilk okuldan birilerini hala görmüyor musun? xd
O ney diyen kızlardan birisi ile aynı dershanedeyiz. İkisi ile takipleşmekten başka hiç bir şey yapmadım.
Dershanede ki kızı da gördüğüm gibi kaçıyorum.
Bir gün biri hatırlarsa diye korkuyorum ama yalan yok. Bir arkadaşım forumdayken dur dur bu ne falan dedi bende okuttum (nick gözükmeden) o kişi arkadaşım olsa ömrümün sonuna kadar dalga geçerim falan dedi sonra bende telefonu kapadım direk.
Dalga konusu olmaktan korktuğum bir şey aslında. Ama forumda anonim olduğumuz için pek sorun yok

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Üzülünmez ne abi doğrusunu unuttum
Doğrusunu düşündüm ben de bulamadım o.O2 bu şekilde anlaşılır diye yapıştırdım :D

edit:
tdk.gov.tr’de fiillerin salt etken (çıkmak, gitmek) çatıları değil, edilgen (çıkılmak, gidilmek) çatıları da bulunuyor. üzmek fiili ile alakalı böyle bir durum söz konusu değil zira fiilin etken çatısı “üzmek”, dönüşlü (her dönüşlü çatı da aynı zamanda etkendir.) ve edilgen çatılarıysa “üzülmek”tir.

Yani tdk'da olmasa bile mantıken doğrusu "üzülünmez"miş.

Son düzenleme:

Juiclair0

80+ Silver
Elbet herkesin unutamadığı bir anısı vardır. Bu anıları kazıdığınız zihninizde bir araştırma yapın ve içlerinden en güzelini burada bizimle paylaşın.

İlk ben başlıyorum.

4. sınıftaydım. Sene sonu gösteri yapmak üzere öğretmenimiz bizden isim alıyordu. Koro çalışması, zeybek, şiir diye okurken aynı zamanda kimin nereye katılmak istediğini de kağıda not alıyordu. Etkinlikleri sayarken TANGO'ya kimler katılmak ister sorusunu sorunca o zamanlar platoniğim olan kız da katılmak istemişti. O katılınca ben de katılmak istedim. Tangonun ne anlama geldiğini bilmiyordum. Aradan yaklaşık bir hafta geçtikten sonra çalışma yapmak için konferans salonuna indik. Orada tangonun dans etmek anlamına geldiği zaman sevinçten ve utançtan yüzümün kıpkırmızı olduğunu hissedebiliyordum. Çalışmaya başladık. En güzel dans edenleri sahnenin en önüne alacaklardı ve daha uzun bir şekilde dans edecektik. Sırf hoşlandığım kızla dans edebilmek için evde duşa girip dans provası yapıyordum. Kimsenin görmemesi gerekiyordu. Neden en iyi dans edenlerden olmak istediğime gelecek olursak hoşlandığım kız ( EZGİ ) gerçekten güzel dans ediyordu. Aradan zaman geçtikten sonra tekrar konferans salonuna indik ve bize kimin daha iyi dans ettiğini ölçmek istediklerini söylediler. Yine benim minik yüzüm utançtan kıpkırmızıydı tabii ki. Ben ve Ezgi'yi seçmiştiler. Evet ikimiz dans edecektik. Haftanın belli günlerinde çalışmalara devam edip dans ediyorduk. Ne kadar mutlu olduğumu, ne kadar huzurlu olduğumu anlayamazsınız çünkü o günlerden bu zamana kadar (18 yaşındayım.) hiç o kadar mutlu olamadım. Sene sonu gösterisi yapacağımız zamana geldik ve Ezgi gerçekten çok güzel duruyordu. Kıyafeti de en az kendi kadar zarifti. Neredeyse 500 kişinin önünde kültür merkezinde dans ettik. Toplamda 6 çift vardı ve içlerinde en iyisi bizdik. O günün sonunda kendimi tutamadan onu yanağından öptüm ve bana sarılmıştı. Daha sonra sessizce ona kendisini sevdiğimi ve hep seveceğimi söylemiştim. O şaşkın yüzü halen gözlerimin önünde. O günden sonra hiç görüşmedik, görüşemedik.
Aklıma geldikçe bir gülümserim eskimiş anılara. Özellikle bu anıma. Belki de hayatımın en güzel günüydü o gün ama fark edememiştim.
Tatile gitmiştik saat akşam 10 kuzenim ben ikiz kardeşim mahallede yürüyoruz. önümüzden 1 tane büyük bir abi 3-4 tane bizim yaşıtımız kız bi tanede sibirya kurdu böyle masmavi gözlü kabarık bi kurt köpeği geliyor. Hani bilirsiniz yaşca büyük insanlar küçüklerine seslenirken paşam derler, Denk gelmişsinizdir illaki. Neyse bu saydığım abi, kızlar ve sibirya kurdu karşımızdan geliyorlar. bende instagramda canlı yayın yapıyordum bu anın kaydı vardı. Böyle karşıdan yürüdüler arkamıza geçtiler, 1-2 saniye sonra sanki yere cüzdanım falan düşmüş gibi arkadaki abi 'PAŞAM' diye bağırdı bende bişey düşürdük herhalde deyip döndüm ve efendim abi dedim. Adam bana ne dedi biliyormusunuz :( :( ..... 'Köpeğe dedim kardeşim' :((((
kızlar falan nasıl gülüyorlar rezil rüsva olduk bide yayındayım 140-150 kişi izliyor. Buda böyle bir anımdır tşk :(

Top Bottom