aynen
İstersen araştır öyle yap ama dünya genelinde ünlü olan bir site ve kaç milyon kişi kayıtlı öyle bir şey olacağını sanmam bu tosun yada thodex işine dönmez sahipleri türk değil
tel telefondan ne kadar yapılıyor bilmiyorum ama ben ailemin tefonundan aile yaptım kimliği ve kendisi olduktan sonra olur diye tahmin ediyorum
ve orası sana kalmış ister kendin kullan ister yaptığın kişi kullansın zaten anlık selfie çekileceği için izinsin yapamazsın orası sana kalmış bir şey ben bilgilendirme için açtım formu isterseniz yapabilirsiniz
aynen
İstersen araştır öyle yap ama dünya genelinde ünlü olan bir site ve kaç milyon kişi kayıtlı öyle bir şey olacağını sanmam bu tosun yada thodex işine dönmez sahipleri türk değil
dediğin siteler dünya çapında en çok kullanılan sitelerden değil binance,coinbase veya bunlara benzer en ünlü borsalarda böyle şeyler olmadı ayrıca güvenilmez olsaydı kaç milyon milyar dolar sahibi insanlar böyle sitelerden coin almazlardı istersen araştır yap yapma orası sana kalmış ben bilgi için paylaştım isteyen yapar isteyen yapmaz orası kullanıcıya kalmış
aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
tel telefondan ne kadar yapılıyor bilmiyorum ama ben ailemin tefonundan aile yaptım kimliği ve kendisi olduktan sonra olur diye tahmin ediyorum
ve orası sana kalmış ister kendin kullan ister yaptığın kişi kullansın zaten anlık selfie çekileceği için izinsin yapamazsın orası sana kalmış bir şey ben bilgilendirme için açtım formu isterseniz yapabilirsiniz
dolar olarak değil coin olarak mevcut arkadaşın elince verdiği sistem şu dolar mesela 10tl diyelim sana o ders 3 dolar ise 3 dolarlık ders coini veriyor hangi coinse yani diyelim 3 dolarlık dersin coin i 1 dolar ya sana 3 coin veriyor o coin arttıkça senin paran artıyor coinlerde dolar bandında olduğu için hem dolar hem coin artarsa parası daha fazla artar ama dolar artar coin düşerse dolar coin oranına göre daha fazla arttıyasa sabit kalabilir veya arta bilir yani oranlara bağlı olarak değişiklik gösterir
Merhabalar coinbase diye bir site var burada öğren kazan diye bir yer var oradan kimliğinizi doğrulatıp kazanmaya başlaya bilirsiniz ve sitesinde düzenli olarak yenilenecektir yazıyor yani kazanacağınız fiyatlar değişebilir ben 27 dolar kazanmıştım arkadaşlarım 16 dolar kazandı abim 27 dolar kazandı falan isterseniz sizde yapabilirsiniz hemen nasıl yapılacağını anlatayım isteyenler yapabilir
2- Hesabınıza giriş yapıp sağ üstteki profil resmine tıklayıp ayarlara gidiyosunuz.(PC için).
3- Ayarlarda önünüze çıklan yerden profil kısmında doğum tarihinizi ve adresinizi giriyorsunuz.(PC için).
4- Adresinizi girdikten sonra aynı sekmede Hesap Limitleri kısmına gidiyorsunuz sonra oradan adres doğrulama yapıyorsunuz (hata verebilir verirse 1 2 kere daha deneyin sonra 24 saat hatası verirse diğer gün doğrular arkadaşımda öyle olmuştu).(PC için).
6- Telefondan coinbase e giriş yapıp sol üstte üç tane çizgiye tıklayıp öğren kazanı seçiyosunuz.
7- Öğren Kazan sekmesine girince orada bazı coinler olacaktır orada derse başla der ona tıklıyorsunuz ve karşınıza kimlik doğrulama gelecektir kimlik doğrulamaya tıklayın sakın kazanmadan derse başla demeyin.
8- Başta kimliğinizin ön tarafının sonrada arka tarafının fotoğrafını çekiyosunuz sonradan kimlik fotoğrafı çekince bu seferde sizden selfie isteyecektir selfie çekinin ama bunların güzel bir ışıkta gün ışığında olmasına belirgin olmasına dikkat edin.
9- Çektiğiniz fotoğrafları gönderdikten sonra bir kaç gün beklemeniz lazım bazı coinler ama direk verebiliyo bağzı coinler için bir kaç gün beklemeniz gerekiyor.
10- Doğrulandıktan sonra dersleri çözüp paranızı kazanabilirsiniz.
KAZANDIĞINIZ PARAYI ÇEKME YÖNTEMİ
1- Binance hesabı açıyorsunuz.(zaten bir tanıdığınızın kendinizin falan herhangi bir doğrulanmış hesap varsa orada olur ama binance üzerinden çekerken binance hesabı kimin adına ise onun bankadaki TL hesanına gönderilir sadece)
3- Hesabınız doğrulandıktan sonra coinbase e giriş yapıyorsunuz.(Binance hesabı olmayanlar için).
4- Coinbase e giriş yaptıktan sonra sağ üstte gönder/al seçeneğine tıklıyorusunuz.(PC için).
5- Oradaki gönder seçeneğinin seçili olduğuna emin olup aşağıdan hangi tür coin ile çekmek istediğinize bağlı o coin i seçiyorsunuz (ben xlm olarak çektim kesinti olmadı(politikası değişmiş olabilir sizden para çekebilir çekeceğiniz zamana göre değişir) isterseniz sizde öyle yapalirsiniz).(PC için).
6- Daha sonrası oradaki adres kısmına sakın telefon numaranızı e-posta adresinizi falan yazmayınız şunu yapmanız gerekiyor.(PC için).
6.1- Binance a gidip oradan yatırma bölümüne gidip kripto seçeneğini seçiniz.
6.2- Kripto yatırma yeri açılınca coin olarak hangi coin ile yollayacaksanız o coin i seçiniz.
6.3- Coin i seçtikten sonra cüzdan oluşturunuz.
6.4- Cüzdan oluşunca oradan uzun ve karışık olanı kopyalayınız.
6.5- Kopyaladığınız adresi tel nonuzu gireyin dediğim coinbase deki gönderme yerindeki adres kısmına giriniz.
6.6- Tekrar binance a dönüp o karışış adresin altında memo yazması lazım o memo adresinide kopyalayınız.
6.7- Tekrar coinbase e giriniz ve adres girdiğiniz yerin altında memo yazan yere kopyaladığınız memo adresini giriniz.
7- Bunları yaptıktan sonra çekeceğiniz miktarı üst kısma giriniz yada tümünü yaz/seç yazan yere tıklayıp bütün bakiyenizi direkt olarak yazabilirsiniz.
8- Hepsini yaptıktan sonra gönderin ortalama 1 saat içerinde geçer max.
9- Binance hesabına paranız gelince coin olarak gelicek isterseniz satın direkt parayı çekin isterseniz bekletin.
PARARI ÇEKMEK İSTEYENLER BURADAN DEVAM EDİYOR
1- Gelen coin i satınız.
2- Sattıktan sonra çekme kısmına geliniz.
3- Çekme kısmında iban adresinizi girin ve çekmek istediğiniz tutarı giriniz.(kendi adınıza olan banka hesabı olacak binance kimin adınaysa onun adına olacak).
4- Göndere bastıktan sonra paranız 5-10 dakika içerisinde banka hesabınızda olur.(DİKKAT çekme sitesindeki sağ taraftaki yazıyı önemle okuyunuz).(PC için).
YAPMAK İSTEYEN YAPABİLİR SORUMLULUK KABUL EDEMEM İSTEYEN İYİCE ARAŞTIRIP BAKABİLİR.
ne reklamı reklam falan yok kanka yapmak isteyen yapar diye paylaşdım o kadar büyük site bana para mı verecek benim bi kazancım yok şeyim yok isteyen yapar para kazanır istemeyen yapmaz