Hiçbir linke tıklamadan hesabı nasıl ele geçirebilirler ?

Reaksiyon skoru
42
Selam dostlarım, DC'de hesabım 2-3 dakikalığına çalındı ve bütün gruplara, bütün arkadaşlarıma Steam'den 50 dolar indirim mesajı yollamışlar. Hemen bütün şifrelerimi değiştirdim, farklı cihazlarda oturum açılmış mı diye baktım, bilmediğim uygulamalardan çıkış yaptım, kurtarma hesaplarımı ayarladım vs. Ancak bunu nasıl yaptıklarını anlamadım.Steam kullanmıyorum, bana öyle bir mesaj gelse tıklamam. Şifremi tahmin mi ettiler, ne yaptılar anlamadım. :D

direk senin gmaili çalmışlardır yoksa yapamazlar bunu nasıl yaptıklarını bilemeyiz belki bi link belki bi dosya

Arkadaşlarınla paylaşmış olabilirsin. Onlar da başkaları ile paylaşmış. Onlar da yine daha başkaları ile.

benimde riot, rockstar, pugb mobile vs. birsürü hesabımı çaldılar dün. Ben de hayla anlamıyorum nasıl çaldılar

benimde riot, rockstar, pugb mobile vs. birsürü hesabımı çaldılar dün. Ben de hayla anlamıyorum nasıl çaldılar
Gerçekten garip çok kullanmadığım bi gmail hesabı gelenlere bile göz atmıyorum pc mi sızdılar bilmiyorum bono sitelerinden mi virüs yedik ne oldu :D

O nedir? Google'da sadece yabancı kaynaklar çıktı.
Sizin çalınan verileriniz, hesaplarınız değil.
"Çerezleriniz" şifrenizi değiştirseniz bile veya 2fa açsanız bile o çerezler ile işlem yapabilirler. Sorunu temelden bulman lazım. Malwarebytes indirip bilgisayarı taratır mısın bakalım bulacak mı virüsü

O nedir? Google'da sadece yabancı kaynaklar çıktı.
bunun olmasi icin birsey indirmen gerekiyor fakat indirmedigini soyluyorsun indirdigini varsayarak kisaca anlatim yapayim cookie stealer diger virusler yerine acildigi an veya indirildigi an auto.run dosyasi ile acilir ve sonrasinda kapanir acildigi surede ise tarayicindaki girili hesaplar ve cihazindaki uygulamalarin login bilgilerini toplar buda hesaplarinin calinmasina sebep olur bazi arkadaslar bende 2fa acik nasil giris yapildi diyorlar token adli arkadas ile giriliyor.

Telegram'a her ay milyonlarca hesap ve şifre olan büyük databaseler düşüyor. Direkt bilgisayarından çekiyorlar durum vahim büyük sıkıntı yaşayacağız dünya genelinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri