Merhaba dostlar başlıkta gördüğünüz gibi durum. Doğru HESAP ADI ve doğru şifreyi kullandığımda 100% eminim ama ne bilgisayar uygulamasından ne internet sitesinden ne de mobil uygulamadan steam'e giriş yapamıyorum. Hayır, hesap adı olarak mailimi veya görünür adımı yazmıyorum hesap adımı yazıyorum. Şifreyi de doğru yazdığıma eminim ama yine de onlarca kere başarıyla şifre sıfırlayıp yeni şifrelerde denedim ama hiç fayda vermedi. Valve'dan hiçbir cezai yaptırım almadım daha önce. Bilgisayarım da internetim de Steam hariç herşeyi tamamen sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. VPN veya DPI yok, özel bir DNS ayarı yok. Birden fazla cihazda, konumda, internette ve zamanda 1000 e yakın deneme yapmışımdır hepsinde tamamen aynı hatayı aldım. Steam'in yardım sayfasında sorunumu tarif eden hazır bir yazı yok. Giriş yapamıyorum kısmında sadece şifre sıfırlama var o da fayda etmiyor. Destek e posta adreslerine yazdım ama "this e-mail is no longer being monitored please go to ..." diye websitelerine yönlendirmişler. Lütfen yardımcı olur musunuz?