Hiçbir şey açılmıyor

AspectN

80+
Reaksiyon skoru
8
bilgisayarı yeni topladım toplayalı 1 ay olmamıştır son 1 2 gündür bilgisayarı açılmasında sıkıntı yok mouse falan her şey okey ama ne google ne başka bir uygulama bilgisayarı kapat tuşu bile çalışmıyor sadece bilgisayarı açınca masaüstü ekranı gelir gelmez ctrl shift esc tuşlarıyla hızlıca görev yöneticisini açınca normale dönüyor yoksa acele etmezsem 4-5 saniye bekleyince görev yöneticiside açılmıyor hiç bir türlü ve bilgisayarı kapatırken ekranda 1 saniyeliğine ekran kartı çöktüğünde olan boylamasına kırmızı mavi beyaz çizgiler çıkıp ekran kapanıyor virüs vardır dedim anti -virüsü çalıştırayım dedim tam tarama detaylı tarama ne varsa yaptım (anti-virus olarak norton360 kullanıyorum)
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  • DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
  • DISM /online /cleanup-image /checkhealth
  • sfc /scannow
bu kodları cmd ye yazıp tekrar deneyin dediler güç ayarlarından hızlı başlatı kapat dediler hepsini yaptım ama düzelmedi ne yapmalıyım?
(amd driver güncel değil 1-2 sürüm önceki versiyonu kullanıyorum siz bişeyler yazana kadar şimdi onu updateleyip tekrar deneyeceğim olumlu yada olumsuz bir sonuç olursa eklerim)

Geri