Neler Yeni

Hidra hakkındaki düşünceniz nelerdir?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Yıllardan beri rap dinliyorum ve belli seviyede prodüktörlük yapıyorum. Ve buna dayanarak bunu söyleyebilirim ki HİDRA ve onun neslindeki adamlar RAP'e bakış açısı çok farklı. Şuan ile kesinlikle aynı değil.
Rap için rap yapanlar ile toplum için rap yapanlar arasında her zaman bir çatışma vardır ve devam da ediyor. Fakat toplum için rap yapan ŞANIŞER , benim #1 numaram. Ve bunu itiraf ediyimki rap e Şanışer ile başladım.
:D
Şanışer'i de cidden severek dinliyorum. Kaliteli sözler yazıyor ve eleştirileri cidden yerli yerinde. Rap kendi arasında dağınık bir tür olduğundan herkes benzer şeyleri sevemiyor. Kaliteli olduğu sürece her iş ilerlemeli diye düşünüyorum.

milenix

80+ Gold
Evet biraz haklı bir yorum. Özellikle Beddua bu yorumu destekleyen düzeyde. Yine de yeteneği ile küfürleri de doğru yerde kullanıyor.
beddua eseri Stalker'a diss değil miydi Stalker da Beyaz Panther esereriyle cevap veriyordu

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

soul

80+ Silver
başımı ağrıtıyor, sagodan devam
Noktayı koydu reis. Konu kilit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şanışer'i de cidden severek dinliyorum. Kaliteli sözler yazıyor ve eleştirileri cidden yerli yerinde. Rap kendi arasında dağınık bir tür olduğundan herkes benzer şeyleri sevemiyor. Kaliteli olduğu sürece her iş ilerlemeli diye düşünüyorum.
Şanışer eskiden çok güzel işler çıkartıyordu ama şuan hiç eskisi gibi gelmiyor bana.
Ama hala iyi.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Noktayı koydu reis. Konu kilit.

Şanışer eskiden çok güzel işler çıkartıyordu ama şuan hiç eskisi gibi gelmiyor bana.
Ama hala iyi.
Güncel anlamda bence de eski kalitede değil ama yine de üst düzeyde. Hidra da aynı şekilde son parçaları bence direkt olarak kötü.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Ben seviyorum neden mi illegal 3, gibi, ölüme inat 2 gibi parçalarını

2mApoo

80+ Silver
Ben RAP piyasasını OSMANLI dönemine benzetiyorum. Orda nice padişahlar , fatihler geçti ve bir devir açıp bir devir kapattı. Nerdeyse hiçbirinin olaylara bakış açısı aynı değildi ve sürekli kendi içlerinde çatışma halindeydiler. Rap piyasası ise buna benzer. TOP seviyeye ulaşanlar her zaman eleştiriye uğradı ve diğerleri tarafından küçümsendi. RESPECT dediğim şey eskide kaldı.
Şuan ise HİDRA ve onun neslindeki adamların devri kapananı çok oldu. Şuan çamur atma peşindeler.
Bence RAP topluma bişey kazandırmak için yapılmaz. RAP rap yapmak için yapılır. Eşit Ağırlıkçılar iyi anladı beni. SANAT , SANAT içindir gibi gibi :D
Sonuçta Spotify ve YT gibi mecralarda dinlenmeler her zaman açıklanıyor ve insanların kime ilgi duyduğu ortada. Bu kişilerden devam edecez. Taaa ki yeni insanlar gelip bu devri kapatana kadar.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Ben seviyorum neden mi illegal 3, gibi, ölüme inat 2 gibi parçalarını
Evet cidden lirikal anlamda iyi olduklarını düşünüyorum ben de bu parçaların.

Ben RAP piyasasını OSMANLI dönemine benzetiyorum. Orda nice padişahlar , fatihler geçti ve bir devir açıp bir devir kapattı. Nerdeyse hiçbirinin olaylara bakış açısı aynı değildi ve sürekli kendi içlerinde çatışma halindeydiler. Rap piyasası ise buna benzer. TOP seviyeye ulaşanlar her zaman eleştiriye uğradı ve diğerleri tarafından küçümsendi. RESPECT dediğim şey eskide kaldı.
Şuan ise HİDRA ve onun neslindeki adamların devri kapananı çok oldu. Şuan çamur atma peşindeler.
Bence RAP topluma bişey kazandırmak için yapılmaz. RAP rap yapmak için yapılır. Eşit Ağırlıkçılar iyi anladı beni. SANAT , SANAT içindir gibi gibi :D
Sonuçta Spotify ve YT gibi mecralarda dinlenmeler her zaman açıklanıyor ve insanların kime ilgi duyduğu ortada. Bu kişilerden devam edecez. Taaa ki yeni insanlar gelip bu devri kapatana kadar.
Ben popüler parçalara karşı olan kişilerden değilim sadece yeni nesil rap cidden hoşuma gitmiyor. Hidra gibi isimler hiçbir zaman top list oynamadılar zaten. Ceza dahi şu yeni nesil kadar dinlenmemişti maalesef. Popüler olanı dinlemek çok da iyi bir çıkış yolu değil gibi. Yine de umarım kaliteli ve ölümsüz işler ortaya çıkar tüm dileğim bu. Rap için rap yapacak şu an piyasada olan bir tabir değil maalesef. Para için rap yapıyorlar.

milenix

80+ Gold
evet öyle oldu şimdi boş beleş adamlar türedi gerçekten rapçi denilebilecek adamların yarısı rapi bıraktı bir kısmı kalitesini kaybetti bir kısmıda bunlara diss atacağız diye berbat şarkılar çıkardı

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
evet öyle oldu şimdi boş beleş adamlar türedi gerçekten rapçi denilebilecek adamların yarısı rapi bıraktı bir kısmı kalitesini kaybetti bir kısmıda bunlara diss atacağız diye berbat şarkılar çıkardı
Rap sanırım bi' 3 yıl geriye gitse gayet kaliteli işler çıkar ya.

milenix

80+ Gold

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
uzun zamandır her geçen gün kötüye gidiyor 3 yıl önceside kötüydü ama şimdiden biraz daha iyiydi
En azından şu Çakal kaybolsun ya piyasadan cidden rezalet geliyor benim kulağıma.

2mApoo

80+ Silver
Zaten az çok biliyorsunuzdur benim TOP#1'imde ki kişiyi :D New School - Old school diye ayırmayı pek sevmem ama şuan yeni nesil kategorisindeki en iyi kişidir MOTİVE. Adamın rap yapmak için hiç birşeye ve kimseye ihtiyacı yok. Tek başına her şeye yeteceğini düşünüyorum kalite konusunda.

Buradan bıdı bıdı rapçilere ve sırf 3 kuruş fazla kazanmak için aynı şeyleri tekrarlayanlara sesleniyorum : :poop::poop::poop:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,748
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom