High End Klavye Önerisi

xewrld

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe: 9000-10000tl (vade farksız min 6 taksit olması lazım)

Rekabetçi oyun çok oynamıyorum 16k hz olsun falan gibi takıntım yok sesi görüntüsü güzel premium hissetiricek bu bütçeye değer %60-%65 boyutta ne önerirsiniz?

Bütçe: 9000-10000tl (vade farksız min 6 taksit olması lazım)

Rekabetçi oyun çok oynamıyorum 16k hz olsun falan gibi takıntım yok sesi görüntüsü güzel premium hissetiricek bu bütçeye değer %60-%65 boyutta ne önerirsiniz?
75 daha iyi olmaz mı rekabetçi oynamıyorsan
Atk rs7 v2 önerecektim

canavar gibi klavye
buna birde xvx venom keycaps offf ne biçim oluyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama arkadaşların attığı klavyelere özellik olarak çok yaklaşamaz işte ama kötü de değil genel kullanım takılan insanlar için bence 10 numara klavye

birde daha önce %60 kullandın mı elin alışıkmı bilmiyorum da çok küçükler gerçekten benim ellerim büyük biraz ben de almıştım zamanında aynı anda bir kaç tuşa bastığım oluyodu sürekli :D

buna birde xvx venom keycaps offf ne biçim oluyor :D

ama arkadaşların attığı klavyelere özellik olarak çok yaklaşamaz işte ama kötü de değil genel kullanım takılan insanlar için bence 10 numara klavye

birde daha önce %60 kullandın mı elin alışıkmı bilmiyorum da çok küçükler gerçekten benim ellerim büyük biraz ben de almıştım zamanında aynı anda bir kaç tuşa bastığım oluyodu sürekli :D
%75lerde bana büyük geliyor hocam :D

%75lerde bana büyük geliyor hocam :D
doğrudur bişey diyemem ama öyle aman aman büyük gelmiyorsa bu klavyeye bakmanızı öneririm sanırım %60 modelide vardı bunun ama emin değilim onada bakabılırsın

Geri