Neler Yeni

High on life alınır mı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bütçe
95
İndirime girer mi yoksa bu fiyata alayım mı?
Evet biliyorum fiyatı diğer ülkelere göre çok uygun ama mâlum durumlar, her şey pahalı geliyor artık.
Dediğim gibi indirime girer mi yoksa direkt alayım mı, veya yerine önerebileceğiniz oyun var mı.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
sınıfta en b.k atılan oyundur kendisi rick and mortyinin yapımcısı yapmış sanırm baya konuşuldu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tatlı bir oyuna benziyor alınabilir bence.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Değişik bir tarzı var oyunun. TR dışında 60 dolarlık bir fiyatı var, ülkemizde 92TL. Muhtemelen fiyatlandırma hatası var, bence alınır.
Ayrıca oyun Gamepass'de mevcut, Gamepass varsa deneme amaçlı indirip oynayabilirsin.

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Evet biliyorum fiyatı diğer ülkelere göre çok uygun ama mâlum durumlar, her şey pahalı geliyor artık.
Dediğim gibi indirime girer mi yoksa direkt alayım mı, veya yerine önerebileceğiniz oyun var mı.
Yeni bir oyun olduğu için indirime girmeyeceğini hatta fiyatının artacağını düşünüyorum. Oyun ise bayağı eğlenceli, tatlı bir oyun gibi duruyor. Beğenmezsen 2 saati geçmeden iade talebi oluşturup iade edersin.

louis bloom

80+ Silver
kotu dediklerine bakma al ben begendim hikayesi ortami espriler ve sohbetleri sariyor. indirime de girmez 65 dolar normal fiyati ama su an rdr 2 indirimde kutuphanende yoksa ilk ona yönel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 9 liraya oynayabileceğin oyunu sırf hesabında olsun diye 90 liraya mı alacaksın?
ben aldim bu mantik çok saçma şahsen ya da steamden degilde epicte 10 lira daha ucuz diye vb. epicten almalari falan bana sacma geliyor. epic olayini daha da sacma buluyorum igrenc bir sunucusu var steamde 200 gb lik oyunu 4 saatte indiren internet epicte 24 saatte indiriyor. ayriyeten steam kutuphanesinde oyun biriktirme fantezisi vardir belki cogu insan oyunlarini tek bir kutuphanede biriktiriyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kotu dediklerine bakma al ben begendim hikayesi ortami espriler ve sohbetleri sariyor. indirime de girmez 65 dolar normal fiyati ama su an rdr 2 indirimde kutuphanende yoksa ilk ona yönel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldim bu mantik çok saçma şahsen ya da steamden degilde epicte 10 lira daha ucuz diye vb. epicten almalari falan bana sacma geliyor. epic olayini daha da sacma buluyorum igrenc bir sunucusu var steamde 200 gb lik oyunu 4 saatte indiren internet epicte 24 saatte indiriyor. ayriyeten steam kutuphanesinde oyun biriktirme fantezisi vardir belki cogu insan oyunlarini tek bir kutuphanede biriktiriyor
Rdr2 kuzenimin hesabinda var istedigimde ordan indirip oynayabiliyorum, yine de kendime almama deger mi?

Top Bottom