Öneri Read Dead Online Alınır mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,199
normalde rdr 2 istiyordum ama malum pahalı ve şuan rdr online indirimde yakın zamanda rdr 2 indirime girer mi beklemeli miyim yoksa red dead online alayım mı saatler geçirebilir miyim ? (tek oynayacağım)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
normalde rdr 2 istiyordum ama malum pahalı ve şuan rdr online indirimde yakın zamanda rdr 2 indirime girer mi beklemeli miyim yoksa red dead online alayım mı saatler geçirebilir miyim ? (tek oynayacağım)

RDR2 bekle zaten RDR2 alınca online da gelicek.

• Beğen
Online alıp paranı boşa harcama. RDR2 alınca o da gelecek. Ki şu sıralar bir açıktan dolayı Social Club hesapları da çalınıyormuş. Birkaç gün önce forumda da konusu açıldı.

Online alıp paranı boşa harcama. RDR2 alınca o da gelecek. Ki şu sıralar bir açıktan dolayı Social Club hesapları da çalınıyormuş. Birkaç gün önce forumda da konusu açıldı.
çok fazla rdr 2 oynama isteği geldi hocam ondan dolayı direk rdr online alasım geldi ama evet rdr 2 almak daha mantıklı bekleyeceğim

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri