alınmaz onlineı hile dolunormalde rdr 2 istiyordum ama malum pahalı ve şuan rdr online indirimde yakın zamanda rdr 2 indirime girer mi beklemeli miyim yoksa red dead online alayım mı saatler geçirebilir miyim ? (tek oynayacağım)
normalde rdr 2 istiyordum ama malum pahalı ve şuan rdr online indirimde yakın zamanda rdr 2 indirime girer mi beklemeli miyim yoksa red dead online alayım mı saatler geçirebilir miyim ? (tek oynayacağım)
ne zaman indirime girer tahmini önceki indirimi kaçırmıştı
Online alıp paranı boşa harcama. RDR2 alınca o da gelecek. Ki şu sıralar bir açıktan dolayı Social Club hesapları da çalınıyormuş. Birkaç gün önce forumda da konusu açıldı.normalde rdr 2 istiyordum ama malum pahalı ve şuan rdr online indirimde yakın zamanda rdr 2 indirime girer mi beklemeli miyim yoksa red dead online alayım mı saatler geçirebilir miyim ? (tek oynayacağım)
çok fazla rdr 2 oynama isteği geldi hocam ondan dolayı direk rdr online alasım geldi ama evet rdr 2 almak daha mantıklı bekleyeceğimOnline alıp paranı boşa harcama. RDR2 alınca o da gelecek. Ki şu sıralar bir açıktan dolayı Social Club hesapları da çalınıyormuş. Birkaç gün önce forumda da konusu açıldı.