Neler Yeni

High on life alınır mı?

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
Bir yandan oyunu bedavaya yakın oynamak bir yandan da RDR 2 parasını vermek. Sence niye? Şu ekonomide 7 saatlik oyuna 90 lira mı verilir?
mesela star wars jedi alıcam ben şuan epicte de var fakat türkçe yama yapılmazsa ben ordan oyniyim anlamak için oynuyorum ben oyunu

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
hocam gamepasste türkçe yama sorunu var ben neden bi b*k anlamadıgım oyunu oyniyim ki
Hocam ben gamepass aldım, konu tamamlanalı bir süre geçti zaten.
İngilizcem çok iyi değil ama hikayeyi anlayabiliyorum, sadece arada yapılan şakaları bazı konuşmaları falan kaçırıyorum o durum üzücü.

Hasan344

80+ Gold
Vallaha sevenide çok küfür edenide garip bir oyun ama ben beğendim.

Tolgaavc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Tolga
Gamepass kac TL bilmiyorum 30 40 vardir en kotu.onu alana kadar gider oyunu alirim benim olur 2 sene sonra bile oynarim he sen 1 ayda 10 tane oyun oynarim diyorsan gamepass daha mantikli olabilir o kadar zamanim yok
bana gör
bana göre bu arkadas haklı mesela ben çalışan biriyim örnek 40 saatlik bir oyunu bitirmeye kalksam atıyorum gamepassten en az 2 ayım gider 2 ay demek 60 70 tl vermek demek gamepasse bosuna para yani ama boş adamsındır işin gücün yoktur 2 ayda 5 6 tane oyun bitiryosundur tamam o zaman mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kişiden kişiye değişiyor işte ya. Benim ingilizcem yeterli seviyede %100 anlamsam da gidişatı anlıyorum.
ben anlamıyorum işte o yüzden ben gamepassı bu yüzden sevmiyorum abicim neden türkçe yamaya izin vermiyosun ya ben sırf o yüzden abone olmuyorum game passe neden anlamadıgım bir hikayeli oyunu oyniyim

Top Bottom