Çözüldü✓ High power 550wat güç kaynağım var

500W bile yeter o sisteme. Bu PSU bayağı F/P alınılabilir.
üstad ben de r5 5600 rx 570 4gb var 500w fsp 80+ düz psu var ama 8 yıllık occt de power testi yaptım voltajları veriyor aynen ekran kartına işlemciye değişmek istemiyorum şuan ( aktif kullandığım işlemci i3 7100 65w )

bende buna bakıyordum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam o zaman arkadaşın attığı güzel tercih olur iyzico ve parola paraya hesap açın iyzico da sadece mail doğrulaması yapıp anasayfadaki ilk alışverişe 500tl kampanyasına katılın ( ilk kez kullanıyor olmanız lazım) parolapara da kimlik doğrulaması yapınız daha sonra ürünü sepete atın ödeme adımında iyzico ödeye tıklayın numaranızı girin doğrulayın kart bilgisinde parolapara giriniz parolaparaya 1670 tl atın ödemeyi gerçekleştirin parolaparaya çekilebilir 400tl gelecek iyzicoya 500tl puan kodu bunu da 400tl olarak çekim yöntemleri mevcut :)
İyzico GamingGenTR %10 cashback kampanyası da var. Ona katılırsa 167 TL cashback daha alır.

İyzico GamingGenTR %10 cashback kampanyası da var. Ona katılırsa 167 TL cashback daha alır.
onu bana vermedi

Elimdeki ddr3 sistemi satıp ddr4emi geçiş yapsam dedimde kampanyalardan dolayı
ailene de açıp kullanma şansın varsa olur iyzico için 1k tl üstü olması gerek alışverişin

onu bana vermedi

ailene de açıp kullanma şansın varsa olur iyzico için 1k tl üstü olması gerek alışverişin
iyzico puanlarını da TL'ye çeviriyoruz taktiği var 400 lira civarı geliyor

Geri