Yardım HİGH POWER ELEMENT ALINIR Mİ?

Açarken video çekerim arena bilgisayar garantili zaten sharkoon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Haberim var hocam zaten DC to DC teknolojisi üreten mucidi firma high power firması
biraz daha yatırım yapsalar şu an kullandığım rog thor 1200w'ı söker satar gider high power alırım. marka fanı değilim ama yılların güveni var bende. 15 sene önce kalite ne ise şu anda da aynı adamlarda.

4070ti ve 5600x'te kullandım bir süre çok rahat kaldırıyor.
Peki 500tl farkla SS coolzeronun 850w i mevcut ama kullanılmış garantisi de bitmiş fark verip almak mantıklı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeterde artar bile. Almaktan vazgeçersen linkini bana atabilirsin psu'nun.:shy:
Olur hocam şuan bakiom zaten 20k ya 4 fanli galax 4070ti aldım 1 hafta önce PSU da bunu alacağım b650m ds3h var elimde 3800e vatanda almistim

Garantisi olsa alınırdıda garantisi yoksa bulaşma. Mining için kullanılmışsa anası ağlıyor psu'nun. 7/24 tam yükte çalışıyor.
Ozaman ss coolzero 750w kutu açılmamış sıfır 4 ay garantili alınır diyorsunuz yani

2 Side aynı garanti süresi mevcut ss coolzero süper gd+ ile aynı fanı iyi hali iç yapı vs aynı tipi de aynı ztn sharkoon alabilirim diye düşünüyorum
ben psuda fsp highpower seasonic gibi markalardan vazgeçmem açıkçası seçeneklerde varsa. çünkü bu firmalar psu elektronik üzerine yılladır üretim yapan, bu işin içinde yemiş içmiş yatmış uyumuş kalkmış firmalar.

Ozaman ss coolzero 750w kutu açılmamış sıfır 4 ay garantili alınır diyorsunuz yani
evet alınır. diğerinin garantisi bitmeseydi o alınırdı fakat senin senaryonda ss ile gitmek daha makul olacaktır. yeni iç bileşen yeni iç bileşendir :)

evet alınır. diğerinin garantisi bitmeseydi o alınırdı fakat senin senaryonda ss ile gitmek daha makul olacaktır. yeni iç bileşen yeni iç bileşendir :)
Evet hem garantisi var garantiyi geçtim diğer PSU 2 yıldır kullanılıyor bu power sıfır kutusundan taze cikcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,937
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri