Markayı bilmiyorum yanlış olmasın. Ancak buna vereceğiniz parayı daha bilindik bir markaya verebilirsiniz. Mesela şuna;Marka yanlış bilmiyorsam kendi üretiyor ama yinede emin olamadım sizce nasıldır alınır mı?
1300 TL
Element BR bundan daha iyi bir model.Markayı bilmiyorum yanlış olmasın. Ancak buna vereceğiniz parayı daha bilindik bir markaya verebilirsiniz. Mesela şuna;
Thermaltake TR2 S 750W PS-TRS-0750NN2AWE-1 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake TR2 S 750W PS-TRS-0750NN2AWE-1 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake TR2 S 750W PS-TRS-0750NN2AWE-1 Power Supply özelliklerini incele, 2.890,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu PSUyu önermem şahsen. Bronze sertifikası yok. Sisteminizi yazar mısınız ona göre PSU önerelimMarkayı bilmiyorum yanlış olmasın. Ancak buna vereceğiniz parayı daha bilindik bir markaya verebilirsiniz. Mesela şuna;
Thermaltake TR2 S 750W PS-TRS-0750NN2AWE-1 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake TR2 S 750W PS-TRS-0750NN2AWE-1 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake TR2 S 750W PS-TRS-0750NN2AWE-1 Power Supply özelliklerini incele, 2.890,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
V650 SFX önerecektim ama kablo uzunluğu ucu ucuna yetmeyecek gibi, o zaman bunu önerelim:nzxt h510
Çok duyduğum bir marka değil hocam. Kaliteli olduğunu düşündüğüm bir markayı önerdim. Önerdiğiniz daha iyiyse hocam onu alsın. Yeni bir marka daha öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Thermaltake önceden kullandığım PSU idi. Oldukça sessiz.Element BR bundan daha iyi bir model.
Kasan nedir?
O bütçede o sertifika bulunabilir ancak marka kaliteli olur mu muamma. Kaliteli ve uzun yıllar götürebilecek bir marka olduğunu düşünüyorum. Eleştiri de bulunduğunuz için teşekkürler.Bu PSUyu önermem şahsen. Bronze sertifikası yok. Sisteminizi yazar mısınız ona göre PSU önerelim
Markaya fazla takılmayınız, önemli olan model. Ha tanıtmak gerekirse High Power kendi ürünlerinin yanında Thermaltake, Chieftec, Fractal Design ve Silverstone gibi markalara da üreticilik yapan bir firma.Çok duyduğum bir marka değil hocam. Kaliteli olduğunu düşündüğüm bir markayı önerdim. Önerdiğiniz daha iyiyse hocam onu alsın. Yeni bir marka daha öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Thermaltake önceden kullandığım PSU idi. Oldukça sessiz.
High power da 80+ bronz, güç yönünden benim için önemli r5 7600x ve rx 6700xt var güç lazım.V650 SFX önerecektim ama kablo uzunluğu ucu ucuna yetmeyecek gibi, o zaman bunu önerelim:
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Element BR de alsan pişman edecek bir ünite değil, avantajı güç. C650 Bronze'un avantajı iç yapısının daha iyi olması.
bende var thermaltake 700w psu en az 10 yıldır kullanıyorum çok müthiş bir şey çok sistem değişti o hiç değişmediÇok duyduğum bir marka değil hocam. Kaliteli olduğunu düşündüğüm bir markayı önerdim. Önerdiğiniz daha iyiyse hocam onu alsın. Yeni bir marka daha öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Thermaltake önceden kullandığım PSU idi. Oldukça sessiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O bütçede o sertifika bulunabilir ancak marka kaliteli olur mu muamma. Kaliteli ve uzun yıllar götürebilecek bir marka olduğunu düşünüyorum. Eleştiri de bulunduğunuz için teşekkürler.
Kaliteli olduğunu, üzmeyeceğini bildiğim için önerdim.bende var thermaltake 700w psu en az 10 yıldır kullanıyorum çok müthiş bir şey çok sistem değişti o hiç değişmedi
Bronze sertifikasının etkilediği şey PSU'nun sisteme iletebildiği güç değil, prizden ekstra çekilen güç ve o gücün dönüştüğü ısı enerjisidir. Sertifikaya bakmanıza gerek yok, hoş illa da bakıyorsanız C650 Bronze da bronz sertifikalı.High power da 80+ bronz güç yönünden benim için önemli r5 7600x ve rx 6700xt var güç lazım.