High power psu'ların genelde incelemeleri hiç olmuyor psu konusunda takip ettiğim bir kaç yurtdışı kaynaklı donanım inceleme sitesi var(igorlabs, techpowerup,hardware busters gibi) onlara baktım ama hiç bulamadım. o yüzden şöyle iyi böyle kötü diye yorum yapamam üretici sayfasından gördüğüm kadarıyla fp odaklı maliyeti minimize etmek adına üst seviye parça kullanılmamış ama adı sanı duyulmadık psulardan daha iyi orası kesin.
bir power'ın kalitesini üreticinin verdiği garantiden anlarsınız A kalite dediğimiz tüm psular 10 yıl garantili olarak satılıyor. malesef high power psularda bu ibare yok dediğim gibi çok iyi demem çok kötü de demem ortası
bir de günümüz için psuların cybnetics testlerinin olması cidden avantaj 80plus standartları dışında cybnetics ekibi detayının detayına kadar iniyor güzel bir rapor oluşturuyor. ürünün artı ve eksilerini çok güzel ele alıyorlar kafanda soru işareti kalmıyor, ürününe güvenen zaten bu raporu ve onay aldığı logoyu'da ürüne ekliyor, şahsen ben bir psu alacak olsam bu raporu olan bir psu tercih ederim, öbür türlü üreticiye kağıt üstünde verdiği verilere güvenmek zorunda kalıyorsun.