Yardım High Power Güvenilir Mi ? Bu model alınır mı ?

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
2000
Merhabalar çok seri cevap lazım. Şuanda kullandığım sistem r5 5500 rtx 3060 ilerde 3080 e veya 4060 a falan geçmeyi düşünüyorum yeterli olur mu bı power kalitesi falan iyi mi ? Bütce Max 2000 TL şuanda kullandığım gamepower PSU da ufak tefek sorunlar olmaya başladı. Şimdi Sipariş vericem. https://www.teknobiyotik.com/high-p...guc-kaynagi-hp1-n750br-e12s.html#!prettyPhoto
Ben de cevap bulamadım. Marka iyi de model iyi mi hiç bilgi yok.

Ben de cevap bulamadım. Marka iyi de model iyi mi hiç bilgi yok.
Kuzene 800 watt Gold sertifikalı aldık rtx 3080 kullanıyor herhangi bir sıkıntısını görmedik ama işte bu modelin içi farklıymış kuzeninki japon bu Taiwan mış galiba kompansatörlerimi ne

Yamdaki PERFORMANCE GD b sinifi ama bu hicbir yerde yazmiyor.

Kuzene 800 watt Gold sertifikalı aldık rtx 3080 kullanıyor herhangi bir sıkıntısını görmedik ama işte bu modelin içi farklıymış kuzeninki japon bu Taiwan mış galiba kompansatörlerimi ne
Performance Gold zaten çok iyi seri. Element BR kullandım o da gayet iyi. Bu Elite serisine dair hiç bilgim yok ama.

Arkadaş linke tıkladıktan sonra sağ yan da bulunan GD serisinden söz etmiş.
Soruya gelirsek fiyat performans olarak alınabilir bu fiyata 750w bir güç beslemesi bulmak mümkün değil firma köklü bir firmadır bütçe dar ise pekala alınabilir.

Arkadaş linke tıkladıktan sonra sağ yan da bulunan GD serisinden söz etmiş.
Soruya gelirsek fiyat performans olarak alınabilir bu fiyata 750w bir güç beslemesi bulmak mümkün değil firma köklü bir firmadır bütçe dar ise pekala alınabilir.
Bu indirimli fiyatı normalde 2800 3000 TL arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3080 besler mi peki

Bu indirimli fiyatı normalde 2800 3000 TL arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3080 besler mi peki
Tam yükte 320 W çekiyor beslemesine besler ama uzun vadede önermem

Bunun yerine önerebilecegin fiyat performans bişey var mı peki

Geri