Gif Man
80+ Gold
Ben 1000 Watt Almayı Düşünenler İçin Dedim Zatenvalla 850lik aldık biraz önce
Ben 1000 Watt Almayı Düşünenler İçin Dedim Zatenvalla 850lik aldık biraz önce
Pusular gerçekten çok pahalandı gaming gecesi caguar 1200w plaitum yanlış hatırlamıyorsam 7000bin TL civarı aldık. Bazen çok güzel indirim düşüyor normalde 10yil garanti trde garanti süresi hep düşüyor.Bu Fiyata Böyle Kaliteli Bir PSU Zor Beyler 1000 Watt Alamyı Düşünenler Kaçırmasın .
O Fiyata Platin Aldıysan Ses Etme Zaten .Pusular gerçekten çok pahalandı gaming gecesi caguar 1200w plaitum yanlış hatırlamıyorsam 7000bin TL civarı aldık. Bazen çok güzel indirim düşüyor normalde 10yil garanti trde garanti süresi hep düşüyor.
Ürün bu iş yerinde duruyor öyle.
iptal edip bunu alıyorum ya kafam rahat olsun ilerisi içinBen 1000 Watt Almayı Düşünenler İçin Dedim Zaten
İbrahim usta sen ferari modelini arastiyordun ben bunu isyerine aldım 2500 TL denk geldi.High Power O2 GOLD 1300W 80+ GOLD ATX 3.0, PCIe 5.0 12VHPWR Full Moduler Smart Fan ATX Güç Kaynağı (HP1-O21300GD-F14C) | Teknobiyotik
HP1-O21300GD-F14C-icgorsel Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,9+ Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı...www.teknobiyotik.com
Dolar artıyor fiyatlar düşmez faiz koymak için yüklü para olmalı ki yediğin haram paraya değsin öyle 1 2 m paran yoksa koymaya degmiyo1300w benzerlerinde 2 tane 12 pin giriş var high power oradan kısmış ama fiyat yinede çok iyi.
Ben fiyatların daha da ineceğini düşünüyorum. Faizler arttıkça millet malı satıp faize kar payına dönmeye çalışacak.
yediğin haram paraya değsin mi ıjdfgolıjdgffdgfDolar artıyor fiyatlar düşmez faiz koymak için yüklü para olmalı ki yediğin haram paraya değsin öyle 1 2 m paran yoksa koymaya degmiyo