cemtastan2301
80+ Gold
Assassin's Creed, Far Cry gibi serilerden tavsiyeniz var mıdır ? Sistem ektedir.
Assassins Creed ne zamandan beri FPS oldu Dyin Light öneririm güzel oyundu. Crysislar var, call ofduty moderne warfare serisi var(yeni olanı demiyorum) call of duty black ops 1 var.Assassin's Creed, Far Cry gibi serilerden tavsiyeniz var mıdır ? Sistem ektedir.
En azından hikaye :dAssassins Creed ne zamandan beri FPS oldu Dyin Light öneririm güzel oyundu. Crysislar var, call ofduty moderne warfare serisi var(yeni olanı demiyorum) call of duty black ops 1 var.
Dying light güzel öneri oldu. Crysis ve COD serisini oynadım teşekkürlerAssassins Creed ne zamandan beri FPS oldu Dyin Light öneririm güzel oyundu. Crysislar var, call ofduty moderne warfare serisi var(yeni olanı demiyorum) call of duty black ops 1 var.
Onları bitirdimbf ve cod serisi olabilir.
Yarısını oynadım ama diğer yarısını oynamadım onlara bir bakıcam sağolCyberpunk 2077
RDR2
Crysis Remastered
GTA 5
Ghostrunner
COD Serisi
Dıshonered Serisi
Sniper Ghost Warrior Serisi
Wolfenstein Serisi
RAGE 2
Borderlands Serisi
Doom: Eternal
Metro Serisi
(Sadece FPS önerdim)
Witcher 3 de bakabilirsin illa hikaye arıyorum dersen. Yan görevlerle falan 60 70 saat oluyor.Dying light güzel öneri oldu. Crysis ve COD serisini oynadım teşekkürler
Bunu bir Witcher oyuncusuna demeye korkuyorum ama onun grafikleri niyeyse bana hoş gelmiyor.Witcher 3 de bakabilirsin illa hikaye arıyorum dersen. Yan görevlerle falan 60 70 saat oluyor.
Reis sistem belli yani yeni nesil oyunlar arıyorumHalflife 2 > Tüm fps oyunları
Linççççççç şaka maka nasıl ya ben arada atı kenara çekip manzarayı izliyom çok hoşuma gidiyor grafiklerBunu bir Witcher oyuncusuna demeye korkuyorum ama onun grafikleri niyeyse bana hoş gelmiyor.
Kral doom veya metro serisi oynabilirsin güzeldir ikisideReis sistem belli yani yeni nesil oyunlar arıyorum