🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Witcher 3
mafia
tomb raider
batman
assassin's creed
metro
mafia
tomb raider
batman
assassin's creed
metro
Grafikler normal oyunlara göre baya tuhaf geliyor bana niyeyse :dLinççççççç şaka maka nasıl ya ben arada atı kenara çekip manzarayı izliyom çok hoşuma gidiyor grafikler
Reis ben zaten AC gibi seriler demiştim ama diğerlerini denicem sağolWitcher 3
mafia
tomb raider
batman
assassin's creed
metro
COD, RDR2 oynamıştım ama mafia iyi onu bir deniyimRDR2
Mafia Definetive Edition
Battlefield 1
COD Modern Warfare 3 (Türkçe Dublaj yaması var aşırı güzel oluyor.)
Titanfall 2 çgu kişi en iyi hikayeli fps oyunu diyor. 1.oyununu oynamana gerek yok direk bunu oynayabilirsinAssassin's Creed, Far Cry gibi serilerden tavsiyeniz var mıdır ? Sistem ektedir.
Metroya bir bakıcam reis hoş gibiKral doom veya metro serisi oynabilirsin güzeldir ikiside
Baya iyi gibi görünüyor valla sağolasınTitanfall 2 çgu kişi en iyi hikayeli fps oyunu diyor. 1.oyununu oynamana gerek yok direk bunu oynayabilirsin
Halflife 2 > Titanfall 2 + tüm fps oyunları Konu kilitTitanfall 2 çgu kişi en iyi hikayeli fps oyunu diyor. 1.oyununu oynamana gerek yok direk bunu oynayabilirsin
Oyun gerçekten böyleyse yıkılıyorMass Effect önerebilirim thirdperson ama rahatsız etmiyor, hikaye dersen zaten bence çok güzel, uzay teması seviyorsan kesin seversin, rpg de var oyunda. 10 yıl kadar var çıkalı oyunlar ama 15 mayıs'da remastered geliyor 3 oyun birden tek oyun halinde steamde 420tl.
Buda 5 gün önce yayınlanan remastered trailerı.
Hikayelere bakıcam reis sağolasınSniper Elite serisi*
COD MW serisi**
Tomb Raider*
Control*
Sadece hikaye odaklı olarak;
The Walking Dead serisi***
Life is Strange serisi**
The Wolf Among Us*
deniyebilirsiniz.
Hikayelere bakıcam reis sağolasın
XIII - classic güzel gider ama grafik takıntınız yoksa tabiAssassin's Creed, Far Cry gibi serilerden tavsiyeniz var mıdır ? Sistem ektedir.
diziyi izledim ama oyununa hiç bakmadımTWD oynamadıysan özellikle ilk sezonu kesin oyna derim.
Dediğim gibi reis yeni nesil oyunlar arıyorum yinede eyvallahXIII - classic güzel gider ama grafik takıntınız yoksa tabi
skyrim oynamadıysan the witcher dan (bence) güzel. ikisinide oynadım skyrim dünysı daha geniş ve daha kapsamlı bence. Skyrim tavsiyemdir.Assassin's Creed, Far Cry gibi serilerden tavsiyeniz var mıdır ? Sistem ektedir.