Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,438
3 Kere bitirdim öyle düşünMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alırsam öyle yapicam herkes çok övdü
3 Kere bitirdim öyle düşünMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alırsam öyle yapicam herkes çok övdü
Hikayesi sıkmadı mi hocam?3 Kere bitirdim öyle düşün![]()
Hayır sıkmadı hatta normalde insanlar 2. oynayışında kadın karakter ile falan oynar ben hepsinde erkek oynadım yine de sıkmadı tüm yan görevleri falan yaptım.Hikayesi sıkmadı mi hocam?
Valla copy cry ama bilerek almıştım sırf meraktan 40 tl mi ne vermiştim oynayim de bitsin modundayım biraz da oyalanmak için oynuyorum yeni monitörü alınca diğer oyunları yükleyeceğim. Dün görememiştim Ultimate epic'te 827 TL'miş Kış indirimlerinde daha iner mi acaba? Çok iyi fiyat bence DLC'yi ayrı almaya kalkarsam 500 TL.Ultimate paketi al direk CopyCry6 dan sonra ilaç gibi gelir far cry serisini severim ama 6 kötü
O fiyat daha inmez değil miultimate editionla epicden al geç
öyle olunca 827 TL fakat epic'den almak gerekiyorşuanki durumda alınır gibi , liberty dlc si beraber mi ?
dahada inmez ben sene başında 700 TL'ye aldım ultimate paketi alabiliyorsan steamden al derim epic launcheri hala çöpValla copy cry ama bilerek almıştım sırf meraktan 40 tl mi ne vermiştim oynayim de bitsin modundayım biraz da oyalanmak için oynuyorum yeni monitörü alınca diğer oyunları yükleyeceğim. Dün görememiştim Ultimate epic'te 827 TL'miş Kış indirimlerinde daha iner mi acaba? Çok iyi fiyat bence DLC'yi ayrı almaya kalkarsam 500 TL.
Çevirince 1220 diyor kral 400 TL fark ediyor. En son epic iyiydi bence sorun yaşamamıştım.dahada inmez ben sene başında 700 TL'ye aldım ultimate paketi alabiliyorsan steamden al derim epic launcheri hala çöp
pcyi formatlarsan falan özellikle epic launcheri rezaletÇevirince 1220 diyor kral 400 TL fark ediyor. En son epic iyiydi bence sorun yaşamamıştım.
Steam daha indirmez sanki ama. Epic'in fiyat cidden iyi gibi mecbur oradan alacağımpcyi formatlarsan falan özellikle epic launcheri rezalet
sonrasında oyunu başlattım diyor oyun açık değil
bulut kaydetmesi sıkıntılı sırf onun yüzünden bir ara oyunu açamıyordum
ilk aklıma gelenler bunlar oldu düşünsem daha fazlada sebep bulurdum
Epicten al bir şey olmaz gogtan oynuyorsun zaten cd project red oyunlarını.Steam daha indirmez sanki ama. Epic'in fiyat cidden iyi gibi mecbur oradan alacağım