Neler Yeni

Hikaye Oyunu Önerisi İstiyorum

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar sistemim imzamda var. Bu sistemle 30+FPS oynayabileceğim oyunları söylerseniz çok memnun olurum. Witcher serisi, AC serisi, COD serisi falan yedik sildik süpürdük. Yeni oyunlara arayışındayım. Başka arkadaşların açtığı konulara da baktım ancak genelde iyi sistem isteyen oyunlar var, bana pek uygun değiller. GTA V 1080p low ayarlarda 30 fps oynatıyor sistemim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Undertale.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Red dead al dicem pc malum herhalde :( bi bakalım yazıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Arkadaşlar sistemim imzamda var. Bu sistemle 30+FPS oynayabileceğim oyunları söylerseniz çok memnun olurum. Witcher serisi, AC serisi, COD serisi falan yedik sildik süpürdük. Yeni oyunlara arayışındayım. Başka arkadaşların açtığı konulara da baktım ancak genelde iyi sistem isteyen oyunlar var, bana pek uygun değiller. GTA V 1080p low ayarlarda 30 fps oynatıyor sistemim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Undertale.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Arkadaşlar sistemim imzamda var. Bu sistemle 30+FPS oynayabileceğim oyunları söylerseniz çok memnun olurum. Witcher serisi, AC serisi, COD serisi falan yedik sildik süpürdük. Yeni oyunlara arayışındayım. Başka arkadaşların açtığı konulara da baktım ancak genelde iyi sistem önerisi istenilen oyunlar var, bana pek uygun değiller. GTA V 1080p low ayarlarda 30 fps oynatıyor sistemim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Gta4 ü bitirdinmi

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Half life serisi gerçekten bence en güzel oyun.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Valla şu ara Vampire The Masquerade Bloodlines oynuyorum. RPG seviyorsan ilaç gibi gelir. Resmen akıyor.

ttmdvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Efe
Undertale.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Top Bottom