Neler Yeni

Öneri Hikayeli multiplayer oyun önerisi.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Borderlands,minecraft,dying light,portal,half life bu arada ilk kez PUBG mobile oynamıyan bir kız görüyorum Allah bozmasın ilişkinizi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bea benim varda ne oldu anca PUBG mobile brawl stars bir r6 ya gelse öğretcem ona oyunu ama yok
Teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka kız arkadaşımız oldumuda oyun önerelim
:'(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
sen al hediye et kanka birde r6 alışması var çözmesi falan tam kanser eder ha sonra gelip 'aşgım amağ şen üzeyime çoh geğliyosun' :D
Zaten sinirlendiğim zaman direk yaa üstüme çok geliyorsun ben o ara sabırlı olsam varya master sabırıma ulaşırım birde sistemi var güzel bir sistemi olsa alırım

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Zaten sinirlendiğim zaman direk yaa üstüme çok geliyorsun ben o ara sabırlı olsam varya master sabırıma ulaşırım birde sistemi var güzel bir sistemi olsa alırım
Üniversiteye gittiği için ailesi ona laptop almış ve laptopun özellikleri idare eder. Ve ayrıca valorant oynarken vs. hiç kavga etmiyoruz Allah'a şükür ^^

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Pek hikayesi olmasa da ciddi bir odak istemeyen, chill bir oyun önereyim: Kingdom Two Crowns. Müzikleriyle ve pixel art tasarımıyla şaheser bana kalırsa. Fiyatı pek pahalı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Üniversiteye gittiği için ailesi ona laptop almış ve laptopun özellikleri idare eder. Ve ayrıca valorant oynarken vs. hiç kavga etmiyoruz Allah'a şükür ^^
Allah ayırmasın brom oyun oynamak sevgili ile vay bea neyse 1lt su içmeye devamke

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom