Neler Yeni

Hikayeli Orta Çağ Oyun Önerisi

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Kingdom Come Deliverance bitirdim ve öyle bir boşluktayım ki. Nolur bana şöyle güzel bir hikayeli Orta Çağ oyunu söyleyin. Çıldırıcam gibi oldum sıkıntıdan. Ve ne olur gerçekçi olsun witcher gibi canavar öldürme gibi şeyler olmasın.

The Batman

80+ Silver
İnşallah nasip olur ben de çok istiyorum. Orta çağ zorunlu değil ise Titanfall 2 de olabilir çerez gibidir 6 saat felan zaten hikayesi. Orta çağ olarak da Assassin's Creed oyunlarına bakabilirsiniz.
İnşallah SSD bugün alicam kasa PSU ekran kartı kaldı acs falan oynadimda hep 30 FPS

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Valhalla da gerçekçi değil mi? Yani canavar kesme falan yok?
Oyunun iki tarafı var, bir gerçek dünyada geçen tarafı, iki de mitolojide geçen tarafı. Eğer mitolojik kısmı oynamak istersen Asgard, Jotunheim ve Svartalfheim'da bolca mitolojik unsur var. Ancak ana hikayede sadece Norveç ve İngiltere var, burada mitolojik unsurlar yok. Artı olarak Fransa, Sky adası ve İrlanda mapleri de mevut ancak bunlar ek pakete giriyor. Oyuna doyamazsan bunları da almanı öneririm.

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Oyunun iki tarafı var, bir gerçek dünyada geçen tarafı, iki de mitolojide geçen tarafı. Eğer mitolojik kısmı oynamak istersen Asgard, Jotunheim ve Svartalfheim'da bolca mitolojik unsur var. Ancak ana hikayede sadece Norveç ve İngiltere var, burada mitolojik unsurlar yok. Artı olarak Fransa, Sky adası ve İrlanda mapleri de mevut ancak bunlar ek pakete giriyor. Oyuna doyamazsan bunları da almanı öneririm.
Oyun kaç saat gidiyor dlcler ile beraber?
(Ana hikaye)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Oyun kaç saat gidiyor dlcler ile beraber?
(Ana hikaye)
Düz ana hikayeyi oynasan bi 80 saat kadar gider diye tahmin ediyorum. Bütün DLC'lerinin sadece ana hikayesini oynasan 150 saati bulur. Maplerde ki yan görevler, hazineler vs. full yapıp da %100 bitirmeye çalışırsan 300 saatini bulabilir.

Oyunu DLC'leri ile beraber full bitirmeye çalışıyorum.

1655226870623.png

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Kingdom Come Deliverance bitirdim ve öyle bir boşluktayım ki. Nolur bana şöyle güzel bir hikayeli Orta Çağ oyunu söyleyin. Çıldırıcam gibi oldum sıkıntıdan. Ve ne olur gerçekçi olsun witcher gibi canavar öldürme gibi şeyler olmasın.
tam onu önerecektim fakat en iyisini oynamışsın kardeşim geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom