Hikayeli oyun önerisi

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
2000
Merhaba hayatımda 2 coop oyundan baska hıc cevrımdısı bır oyun oynamadım oyle bır zevkı tadamadım ıngılızcem de ıyı olmadıgı ıcın malesef kı bır deneyecegım oyun olsa bıle anlamıyorum hıcbırsey turkce guzel hıkayelı benı saracak onlına benzeyen boyle benı hıkayelı oyunlara alıstıracak bır oyun lazım arkadas cevrem cok olmadıgı ıcın hıkayelı oyunlara baslamaya karar verdım onerılerınızı beklerım

Days Gone ilgini çekerse önerebilirim ben de senin gibi çok singleplayer oyunlar oynamadım (gta serisini saymazsak).

1ghost of tsushima2spiderman serisi 3uncharted 4 god of war 5 tale of requem 6the last of us 7 black mhyt wukong 8sekiro 9horizon serisi 10cyberpunk 11 dying light 1 ve 2 12 mount and blade bannerlord 13 rdr2 14sontrol 15 tüm call of duty oyunları 16 senuas saga hellblade 2

bu senuas saga aralarındaki en iyi grafikli olanı black mhyt wukong en sevdiğim spiiderman en zevklisi rdr2 başta sıkar sonra başlıor oyun sekiro için yetenek lazzım

1 gow serisi 2 tlou serisi 3 cod serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplam 300 saatten fazla oynamış biri olarak The Last of Us.
300 saat neki. Sadece valorantta 1k saatim var 🥲

bu senuas saga aralarındaki en iyi grafikli olanı black mhyt wukong en sevdiğim spiiderman en zevklisi rdr2 başta sıkar sonra başlıor oyun sekiro için yetenek lazzım
hocam ben bıraz cabuk pes eden bırısıyım yada anlamadım mı sıkıyor yazdıklarınızdan hangısınden baslamalıyım :D

hocam ben bıraz cabuk pes eden bırısıyım yada anlamadım mı sıkıyor yazdıklarınızdan hangısınden baslamalıyım :D
hikayeli oyun oynayacaksan sabırlı olcan 1 dk oyunun girişi 5 dk oyunun başlangıcı 10 15 dk tutorial 1 2 saat oyuna alışma derken zaten 3 saat boşa gitmiş gibi bişey olyor

Kingdome come deliverance 1-2
Bana göre en iyi hikayeli oyun
Ortaçağı hayvan gibi yasatiyor
Ama dövüş kısmı zor

başlıcaksan ilk olarak bir oyun al kuzenim sadece cs oynardı envanterinde birsürü kasa birikmiş 64 dolar yaptı indirimlerden felan bi kütühane dizdi anlatamam ama ingilizcesi olmadığı için boşa gitti hala sadece cs oynuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

metro exodusuda unutmamak lazm

Ilk oyununuz The Witcher 3 olsun.Hikayesi cok kaliteli.Fiyatina gore bedava oyun.Turkce altyazida var.

Geri