assassin s creed serileriAz önce witcher 3 ü komple bitirdim ve yeni oyunlar arıyorum ama bir şey bulamadım oyun önerisi olan var mı NOT:Spor ve online oyun olmasın ve ucuz ve pahalı olması fark etmez fiyat sıkıntım yok
mesela şiddetle tavsiye ettiğin bir oyun var mı diğer oyunlardan daha başarılı olanassassin s creed serileri
rise of the tomb raiderı bitirdim de shadow of the tomb raider nasıldır bir bilginiz var mıRİSE OF TOMB RAİDER
valla ben brooderhood u bitirdim güzeldi şuan odyssey oynuyorum onun öncesi black flag oynadım black flag ve odysseyi tavsiye ederim oynamalısınmesela şiddetle tavsiye ettiğin bir oyun var mı diğer oyunlardan daha başarılı olan
mafia nın remakei vardı ona bakarım mw serisini bitirdim castle crashers a da bakarım teşekkürlerBeat cop
Mafia
Broforce
Call of duty mw serisi
Castle crashers öneririm
teşekkürler ben bir bakayımvalla ben brooderhood u bitirdim güzeldi şuan odyssey oynuyorum onun öncesi black flag oynadım black flag ve odysseyi tavsiye ederim oynamalısın
aynısı sadece hikaye farklımesela şiddetle tavsiye ettiğin bir oyun var mı diğer oyunlardan daha başarılı olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rise of the tomb raiderı bitirdim de shadow of the tomb raider nasıldır bir bilginiz var mı
Dark souls 1-2-3 kısaca trilogyAz önce witcher 3 ü komple bitirdim ve yeni oyunlar arıyorum ama bir şey bulamadım oyun önerisi olan var mı NOT:Spor ve online oyun olmasın ve ucuz ve pahalı olması fark etmez fiyat sıkıntım yok