Hikayeli Oyun Önerisi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Cyberpunk, GTA gibi hikayeli ve silahlı çatışmalı oyunları seviyorum. Cyberpunk gibi seçimli, diyaloglu bir oyun olursa daha da iyi olur. Şuan elimde UHD 630 ekran kartına sahip bir PC ve PS3 konsolu var. Bu iki platformdan birinde kasmadan oynanabilecek oyun önerisi verebilecek olan var mı?

Max Payne.Bol aksiyon,bol silah,bol çatışma.

Cyberpunk, GTA gibi hikayeli ve silahlı çatışmalı oyunları seviyorum. Cyberpunk gibi seçimli, diyaloglu bir oyun olursa daha da iyi olur. Şuan elimde UHD 630 ekran kartına sahip bir PC ve PS3 konsolu var. Bu iki platformdan birinde kasmadan oynanabilecek oyun önerisi verebilecek olan var mı?
gamesatışta 25tlye 3 tane oyun veriyorlar bir bak derim .
cyberpunk withcer3 falan var offline hesapta oynarsın

Mass effect. Dediğin gibi seçimli, diyaloglu yani rpg bir oyun. PS 3 de veya pc de oynayabilirsin. Tavsiyem ps 3 de oynaman.

Bilgisayarının grafik birimi benimkiyle aynı. Far Cry 3, Mafia 1 ,Mafia 2 bitirdim. Şu an Battlefield 3 ün hikaye modunu oynuyorum . Sanada öneririm

metro serisi (pek seçime dayalı değil ama)

Mafia 1 kesinlikle dene

metro serisi (pek seçime dayalı değil ama)
İlk iki oyunu epicden beleşe almıştım aslında iyi oyunsa olabilir.
bence denemeye değer pişman olmazsın diye düşünüyorum bolca aksiyon var çünkü istersen bir iki bölümüne bakıp hoşuna giderse başlarsın

mafia serisi olabilir
cod serisi olabilir
bf serisi olabilir
Bir ara BF5 oynamıştım hikaye kısmını hiç sevmemiştim. O oyun mu kötü yoksa ben mi BF oyunlarını sevemedim anlamadım.

COD serisine bakabilirim sizce PC kaldırır mı PS3 de mi deneyim?

Mafia 1 kesinlikle dene
Yıllar önce mafia 2 oynamıştım 3/4 denebilecek bir yerde oyunu yarım bırakmak zorunda kalmıştım. Mafia serisinin herhalde remaster versiyonları çıkmış PC kaldırırsa onlara da bakabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,550
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri