My child rebensbornMerhaba arkadaşlar,
Düşük sistem için hikayeli oyun önerir misiniz? Soluksuz bitirebileceğim bir oyun olsun.
Tam bir hikayesi yok ama hikayeyi sen yazıyorsun denilebilir. Önermekten sıkılmayacağım o efsane oyun;Merhaba arkadaşlar,
Düşük sistem için hikayeli oyun önerir misiniz? Soluksuz bitirebileceğim bir oyun olsun.
tüm haritayı fethetmiştimTam bir hikayesi yok ama hikayeyi sen yazıyorsun denilebilir. Önermekten sıkılmayacağım o efsane oyun;
Mount and Blade Warband.
Hocam başlayacağım Warband'a. Hangi krallık seçmeliyim? Statü de Grup hızı artıran yere puan vermeli miyim?Tam bir hikayesi yok ama hikayeyi sen yazıyorsun denilebilir. Önermekten sıkılmayacağım o efsane oyun;
Mount and Blade Warband.
Size yeni başlayan olarak önerim daha güvenli olan Rodok veya Nord krallıkları olacaktır. Toprakları daha güvenli ve birlikleri güçlü sayılacak krallıklardır. Yani grup hızı önemli tabii ki ihtiyacınıza veya oynama şeklinize göre de basabilirsiniz özellikleri. Soracağınız soru olursa bana ulaşabilirsiniz buradan.Hocam başlayacağım Warband'a. Hangi krallık seçmeliyim? Statü de Grup hızı artıran yere puan vermeli miyim?
Rodok ile Nord krallığının farkı nedir? Sadece Svadya, Sarranid ve Kergitleri seçerek başlamıştım. Ve lordlarla aramı iyi tutmak için görevlerini yapıyorum. Esir kurtar görevi geldi. Gardiyanla konuştum anahtarı ver dedim bana saldırmaya başladı ne yapmalıyım? ikna yeteneği basıyorum faydası olmuyor.Size yeni başlayan olarak önerim daha güvenli olan Rodok veya Nord krallıkları olacaktır. Toprakları daha güvenli ve birlikleri güçlü sayılacak krallıklardır. Yani grup hızı önemli tabii ki ihtiyacınıza veya oynama şeklinize göre de basabilirsiniz özellikleri. Soracağınız soru olursa bana ulaşabilirsiniz buradan.