Geçen sene 1'i bitirmiştim hiçbir şekilde vuruş hissi yoktu, hikaye ortalama bir aksiyon filmi gibi, kısmi açık dünya olayını da pek beğenmedim. Şu an crysis 2 oynuyorum hikaye biraz daha iyi, vuruş hissi iyi, çizgisel.Crysis serisini bitirdim geçen 1 2 3 peş peşe oynayınca zevkli oldu. Nostalji hesabı.
Ucuz olsa alıp oynamak isterim GeForce NOW'a da gelecek ya da geldiResident Evil 4 Remake
Hotline miamiAylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
metro exodus'un ilk 10 dakkasını oynayabildim korkunç bir oyun .Shadow Of The Tomb Raider,Rise Of The Tomb Raider,Tomb Raider,Beyond Two Souls,Detroit Become Human,Heavy Rain,Metro Exodus,Metro Last Light Redux,Metro 2033
Oyunun olayı ne korku ne gerilim bu arada. Sadece ilk oyun hikaye gereği korku denilebilir. Oyun temeli kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışmak.metro exodus'un ilk 10 dakkasını oynayabildim korkunç bir oyun .
Ben korku oyunlarından tiksinen biri olarak(Resident Evil Village aldım onu da bitiremedim)Metro Exodus u oynadım ve baya beğendim.Oynadınız sanırsam ama oynamadıysanız öneririm.Korkuyu sağlayan şey daha çok oyunun atmosferi.Oyunun olayı ne korku ne gerilim bu arada. Sadece ilk oyun hikaye gereği korku denilebilir. Oyun temeli kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışmak.
Tüm seriyi bitirdim en sevdiğim seri. Öncekileri oynamadıysan çok şey kaybetmişsin.Ben korku oyunlarından tiksinen biri olarak(Resident Evil Village aldım onu da bitiremedim)Metro Exodus u oynadım ve baya beğendim.Oynadınız sanırsam ama oynamadıysanız öneririm.Korkuyu sağlayan şey daha çok oyunun atmosferi.
Ondan sonra gaza gelip Metro 2033 Redux oynadım.Yarısına kadar geldim ama unuttum daha da girmedim.Tüm seriyi bitirdim en sevdiğim seri. Öncekileri oynamadıysan çok şey kaybetmişsin.