dying light 1Aylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
Geçen sene aldım biraz korkunç gelmişti daha sonra resident evil 2 bitirdim geçen haftalarda geri aldım alan wake.Alan wake remastered hem türkçe hem ucuz.
Bittidying light 1
Aga twelve minutes tek kelime ile mükemmel 5 saatte bitiyor kesinlikle bir bak elraende oynamıştı eskidenAylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
Just Cause 3 çok severim hem korsan hem orjinal çok oynadım da hikaye adına pek bir şey yok bence.Sleeping dogs, just cause 3, saints row 3 ve bioshock serisini tavsiye ederim. Sleeping dogs özellikle insanı rahatlatan ve hikayesiyle beni büyüleyen güzel bir yapımdı keşke 2. Si olsa
Valla ben 2 de etrafta çok gezdim kaç saatte bitiyor inan bilmiyorum2 var epic beleş vermişti de 30dk oynayıp bırakmıştım ilk görevi bile bitirmedim. Ort ne kadar sürede bitiyor