Öneri Hikayeli Oyun Önerisi

Crysis serisini bitirdim geçen 1 2 3 peş peşe oynayınca zevkli oldu. Nostalji hesabı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Crysis serisini bitirdim geçen 1 2 3 peş peşe oynayınca zevkli oldu. Nostalji hesabı.
Geçen sene 1'i bitirmiştim hiçbir şekilde vuruş hissi yoktu, hikaye ortalama bir aksiyon filmi gibi, kısmi açık dünya olayını da pek beğenmedim. Şu an crysis 2 oynuyorum hikaye biraz daha iyi, vuruş hissi iyi, çizgisel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resident Evil 4 Remake
Ucuz olsa alıp oynamak isterim GeForce NOW'a da gelecek ya da geldi

Detroit Become Human öneririm güzel oyundur

• Beğen
metro exodus'un ilk 10 dakkasını oynayabildim korkunç bir oyun .
Oyunun olayı ne korku ne gerilim bu arada. Sadece ilk oyun hikaye gereği korku denilebilir. Oyun temeli kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışmak.

Oyunun olayı ne korku ne gerilim bu arada. Sadece ilk oyun hikaye gereği korku denilebilir. Oyun temeli kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışmak.
Ben korku oyunlarından tiksinen biri olarak(Resident Evil Village aldım onu da bitiremedim)Metro Exodus u oynadım ve baya beğendim.Oynadınız sanırsam ama oynamadıysanız öneririm.Korkuyu sağlayan şey daha çok oyunun atmosferi.

Ben korku oyunlarından tiksinen biri olarak(Resident Evil Village aldım onu da bitiremedim)Metro Exodus u oynadım ve baya beğendim.Oynadınız sanırsam ama oynamadıysanız öneririm.Korkuyu sağlayan şey daha çok oyunun atmosferi.
Tüm seriyi bitirdim en sevdiğim seri. Öncekileri oynamadıysan çok şey kaybetmişsin.

Ondan sonra gaza gelip Metro 2033 Redux oynadım.Yarısına kadar geldim ama unuttum daha da girmedim.
İçlerinden en farklısı o bence ya biraz gerilim oranı yüksek

Benim gibi fps hikayeli oyunları seviyorsun Xbox gamepass + atomic heart öneririm exodus gibi half life havasını veren nadir oyunlardan , bulmaca , açık dünya ve hikaye çok güzel dengelenmiş , gamepass almışken doom eternal da baya sarar ikisi uzun süre götürür zaten

• Beğen
Dying Light 2 benim için büyük önem taşiyan the last of us bide diziside mevcut

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,550
Üyeler
183,851