Trek to Yomi oynadım geçenlerde. Güzel oyundu,kılıçlı Orta Çağ JaponyasıAylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
Sendeki oyunları at, oradan önerelimAylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
Shadow Of The Tomb Raider,Rise Of The Tomb Raider,Tomb Raider,Beyond Two Souls,Detroit Become Human,Heavy Rain,Metro Exodus,Metro Last Light Redux,Metro 2033Aylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
Hocam hepsini atamam, profili paylaşsam çok var zaten. Steam'de 390 tane mi ne var, Epic'te de gta 5 sonrası %99'uTrek to Yomi oynadım geçenlerde. Güzel oyundu,kılıçlı Orta Çağ Japonyası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sendeki oyunları at, oradan önerelim
Metro en sevdiğim seridir bitirdim. Tomb Raider oyunlarını %100'e yakın her şeyi yaparak bitirdiğim için yılda 1 oyununu oynuyorum bu sene ROTR bitirdim 32 saatte. Ortalamanın 2-3 katı süredeShadow Of The Tomb Raider,Rise Of The Tomb Raider,Tomb Raider,Beyond Two Souls,Detroit Become Human,Heavy Rain,Metro Exodus,Metro Last Light Redux,Metro 2033
Hocam, profili paylaş Steam'in. Epic'te Trek to Yomi oynadım. Dead Cells var seversen. Sen Tomb Raider tarzı seviyorsan aklıma Assasins' Creed serisi geldi. Veya The Last Of Us oynayabilirsin varsa. Ekstradan oyun alma zaten. Korku seversen Mortuary Assistant var. BioShock serisine başlayabilirsin, Batman oyunları da ucuz ve iyi, sende yoksa Epic'ten kap. Fallout serisine başlayabilirsin. 1 ve 2 oynanmaz. 3'den başla.Hocam hepsini atamam, profili paylaşsam çok var zaten. Steam'de 390 tane mi ne var, Epic'te de gta 5 sonrası %99'u
Metro en sevdiğim seridir bitirdim. Tomb Raider oyunlarını %100'e yakın her şeyi yaparak bitirdiğim için yılda 1 oyununu oynuyorum bu sene ROTR bitirdim 32 saatte. Ortalamanın 2-3 katı sürede
soma oyununu tavsiye ederim kafa yakan ama bir o kadarda güzel bilimkurgu-korku hikayesi varAylardır hikayeli oyun oynamıyorum. Yüzlerce oyunum var ama bir yanım oynamak istiyor bir yanım istemiyor. Kısa oyun olması tercihimdir.
Onu Epic'ten almıştım da hayatımda sadece resident evil 2 bitirebildim korku türünde o da en kolayda.soma oyununu tavsiye ederim kafa yakan ama bir o kadarda güzel bilimkurgu-korku hikayesi var
Hocam, profili paylaş Steam'in. Epic'te Trek to Yomi oynadım. Dead Cells var seversen. Sen Tomb Raider tarzı seviyorsan aklıma Assasins' Creed serisi geldi. Veya The Last Of Us oynayabilirsin varsa. Ekstradan oyun alma zaten. Korku seversen Mortuary Assistant var. BioShock serisine başlayabilirsin, Batman oyunları da ucuz ve iyi, sende yoksa Epic'ten kap. Fallout serisine başlayabilirsin. 1 ve 2 oynanmaz. 3'den başla.
soma o kadarda korku denmez aslında daha çok insanı fazlasıyla geriyor ama hatırladığım kadarıyla klasik korku oyunlarındaki gibi jumpscare ile korkutmaya çalışmıyordu yani aslında somayı nasıl özetleyeceğimi bilmiyorum kendine has bir tarzı var gibi geliyor banaOnu Epic'ten almıştım da hayatımda sadece resident evil 2 bitirebildim korku türünde o da en kolayda.
Bir süre Idle Master kullandım o yüzden oyunların 100 tanesi falan çöp olanlar. Araya kaynamış oynamadıklarım var![]()
Steam Community :: MehmedVII
Screen: Samsung Odyssey G65B 1ms VA 240Hz CPU: Ryzen 7 7800x3D GPU: Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra W OC RAM: Patriot Viper Venom 16×2 6000MHz CL30 MB: Colorful B650M White WIFI COOLER: Segotep FZ6 Pro CASE: Bitfenix MH100 750W 80+ Bronzesteamcommunity.com
Hellblade gördüm kütüphanende. Ondan başlayabilirsin. Chivalry 2, Life is Strange, Postal ve The Walking Dead'i hiç oynamamışsın.Onu Epic'ten almıştım da hayatımda sadece resident evil 2 bitirebildim korku türünde o da en kolayda.
Bir süre Idle Master kullandım o yüzden oyunların 100 tanesi falan çöp olanlar. Araya kaynamış oynamadıklarım var![]()
Steam Community :: MehmedVII
Screen: Samsung Odyssey G65B 1ms VA 240Hz CPU: Ryzen 7 7800x3D GPU: Colorful iGame RTX 5070 Ti Ultra W OC RAM: Patriot Viper Venom 16×2 6000MHz CL30 MB: Colorful B650M White WIFI COOLER: Segotep FZ6 Pro CASE: Bitfenix MH100 750W 80+ Bronzesteamcommunity.com
Sadece GeForce NOW'da olan oyunları oynayabildiğim için hepsini oynayamıyorum.Hellblade gördüm kütüphanende. Ondan başlayabilirsin. Chivalry 2, Life is Strange, Postal ve The Walking Dead'i hiç oynamamışsın.