Neler Yeni

Hikayeli Oyun Serisi Önerisi

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Berkay
Geçen gün Batman Arkham serisini bitirdim ve çok hoşuma gitti. 3 oyunu üst üste oynayınca sanki bir dizi izliyormuşum gibi sürükledi hikayesi beni. Aslında 4 oyun ama Arkham origins ana seriden sayılmıyor neyse işte bunun gibi oyun serisi önerisi var mı? Hikayesi sağlam ve birbiri ile bağlantılı olan?

Herkesin bildiği RDR, Last Of Us, COD gibi seriler değil de daha az popüler oyun serileri arıyorum. Çünkü çoğu oyunu oynadım popüler olanlardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımda Mass Effect var ama Legendary edition boyutu çok fazla. Pişman olmak istemiyorum indirdiğime.

Son düzenleme:

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Faruk Efe Genç
Evil West Var god of war'ın kovboy hali gibi düşün :D benim hoşuma gitmişti öyle sürükleyici bi hikayesi yok ama oyun güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,275
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Resident Evil ve God of War

emirexin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir
Geçen gün Batman Arkham serisini bitirdim ve çok hoşuma gitti. 3 oyunu üst üste oynayınca sanki bir dizi izliyormuşum gibi sürükledi hikayesi beni. Aslında 4 oyun ama Arkham origins ana seriden sayılmıyor neyse işte bunun gibi oyun serisi önerisi var mı? Hikayesi sağlam ve birbiri ile bağlantılı olan?

Herkesin bildiği RDR, Last Of Us, COD gibi seriler değil de daha az popüler oyun serileri arıyorum. Çünkü çoğu oyunu oynadım popüler olanlardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımda Mass Effect var ama Legendary edition boyutu çok fazla. Pişman olmak istemiyorum indirdiğime.
The wolf among us, alan wake 1-2 sirasiyla oynayabilirsin çok güzel oyundur.Silent hill 2 psikolojik olarak etkileneceğin bir oyun seveceğini düşünüyorum life is strange guzel oyundur

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BEKİR ALTIN
Walking dead serisi , long dark, until dawn,

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,761
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Iyi bir hikaye ve bağlantı istiyorsan mass effect tabii ki. 100 saate yakın oynanış süresi var. İlk oyunun aksiyon kısmı biraz kötüdür ama dayanırsan hikayesi için değer.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
atif kekç
darkwood adinda bir korku oyunu oynamistim, hayatimda oynadigim en surukleyici oyunlardan birisi tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,082,795
Üyeler
172,143
Son üye
çoklu hesap kullanıcısı
Top Bottom