Neler Yeni

Hikayeli Oyunlar Düşük Sistem Gereksinimi Sunduğu Halde Kasıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Haydar Ergül
Hikayeli benzer oyunlarda sistem gereniksimleri baya düşük olmasına rağmen aşırı kasıyor dün mesela life is strange indirdim sistem gereniksimleri 2gb ram 500mb ekran kartı falan istiyordu sizde neden kasma yapıyor ekran kartımı kötü performansı açısından fikrinizi alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayeli benzer oyunlarda sistem gereniksimleri baya düşük olmasına rağmen aşırı kasıyor dün mesela life is strange indirdim sistem gereniksimleri 2gb ram 500mb ekran kartı falan istiyordu sizde neden kasma yapıyor ekran kartımı kötü performansı açısından fikrinizi alabilir miyim?
Sistemim 4gb ram 1gb ekran kartı intel r core duo 2 cpu 2.80 ghz

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Yani leptop ise ısındığı için olabilir ki illaki leptop olmasına gerek yok. Deneyebileceğiniz termal macun yenilemek, temizlik yapmak, her ihtimale karşı bir virüs taraması yapmak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Haydar Ergül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani leptop ise ısındığı için olabilir ki illaki leptop olmasına gerek yok. Deneyebileceğiniz termal macun yenilemek, temizlik yapmak, her ihtimale karşı bir virüs taraması yapmak.
Pelin windows 10 lstb de oyun oynatırmı

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemim 4gb ram 1gb ekran kartı intel r core duo 2 cpu 2.80 ghz
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Volkan
Düşük sistemle oynarken gidipte orta ya da üst ayarda açmamak gerek. En düşük grafik ayarlarına al öyle dene bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,159
Üyeler
159,585
Son üye
mmk0707
Top Bottom