Neler Yeni

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Arif
Korku oyunu oynayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maximum 2 saat oynayabildim çoook sıkıcı..
Stalker 2 korku oyunu değil. Aksiyon, hayatta kalma.

Ayrıca Indiana Jones tavsiye ederim.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Kangal Kangaoğlu
Korku oyunu oynayamıyorum.

Maximum 2 saat oynayabildim çoook sıkıcı..
Kişisel zevk meselesi, hikayeye kaptırınca çok sarmıştı, hatta bitince boşlukta kalmıştım. Ben de rdr2'yi 2 saat oynayabildim :)

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bekir Keskin
hocam Stalker 2 korku oyunu değil ama siz bilirsiniz
Bana göre korku oyunu, o karanlık koridorlarda gezmek aşırı derecede gerer beni. Yani beni korkutmayı başarıyorsa korku oyunu derim, iğrenç yaratıkların arasında kalırsam büyük ihtimal alt+f4 atar iade ederim.

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bekir Keskin
Kişisel zevk meselesi, hikayeye kaptırınca çok sarmıştı, hatta bitince boşlukta kalmıştım. Ben de rdr2'yi 2 saat oynayabildim :)
Evet, kişisel zevk meselesi. Bende RDR2 oynarken fizik motorunun ağırlığı yüzünden çok kez sıkılmıştım ama hikayesi çok güzel olduğu için hiç hissettirmedi.

Kesinlikle yakın zamanda başlamayı düşünüyorum fakat oyun çok büyük gibi duruyor. Kafa karıştırıcı gözüküyor becerebilir miyim bilmiyorum.

CupOk

80+ Bronze
Kesinlikle bu sene başlamayı düşünüyorum fakat oyun çok büyük gibi duruyor. Kafa karıştırıcı gözüküyor becerebilir miyim bilmiyorum.
Pp de elden ring var ondan örnek vereyim. Elden ring oynarken sürekli şuraya da bakayım bişey kaçırmayayım süreli keşif yapayım isteğinin birebir aynısını bu oyunda yaşadım. Başta karışık gelebilir ama 10 saate kalmadan çoğu şeyi sökersin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
UNCHARTED™ Legacy of Thieves Collection
DETROİD

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmed Efe
Sistemim her oyun için yeterli, korku oyunu oynayamıyorum ve aşırı aşırı karanlık teması olan oyunları sevmiyorum.
Hikaye gereği ilk oyunda bi tık korku var ama mükemmel bir hikaye ve oynanış sahip olan metro serisi. Kitap uyarlaması bir kitap kitaba sadık kalınmış, kitabını da okudum ama bitmedi. İlk 2 oyunun redux sürümlerini oyna bunlar ps4 jenerasyonuna ciddi iyileştirmeler ile upgrade yapılmıştı. Biraz half life'ı da andırıyor kesinlikle öneriyorum. Epicte indirim zamanı 3-4 lira saçma fiyatlara düşüyor ilk 2 oyun. Her oyun öncekinden bir tık daha iyi. İlk oyun 2033'ü bitirirsen diğerleri çok daha iyi. Şahsen ben 2033'ü 3-4 defa denemiştim en sonuncuda bitirdim. Last Light'ı ve dlclerini ara vermeden, exodus ve dlclerini ara vermeden bitirdim. 2032'te DLC yok last Light ve exodusta var. Last Light dlcleri oyunu bitirince New Missions kısmında açılıyor. Oyunun acaba o karaktere ne oldu o sırada gibi aklına gelen soruları cevaplayan, savaş anında başka biri olarak oynayabildiğimiz birkaç hikaye var. Kimisi 30-40 dk kimisi 10 dk. Exodus dlcleri 2 tane biri oyun sonunda tanıştığımız bir çocuğun babası Colonel khlebnikov(yanlış hatırlamıyorsam) ve yan karakter Sam'in oyun sonundan sonra ne yaptığı. 2'sinin toplamı exodus süresi kadar gidiyor. 2'sinin de çok güzel hikayesi ve farklı dünyası var. Ana oyunda olmayan (ara sahne gibi) şeyleri denemişler ve mükemmel olmuş.

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bekir Keskin
Hikaye gereği ilk oyunda bi tık korku var ama mükemmel bir hikaye ve oynanış sahip olan metro serisi. Kitap uyarlaması bir kitap kitaba sadık kalınmış, kitabını da okudum ama bitmedi. İlk 2 oyunun redux sürümlerini oyna bunlar ps4 jenerasyonuna ciddi iyileştirmeler ile upgrade yapılmıştı. Biraz half life'ı da andırıyor kesinlikle öneriyorum. Epicte indirim zamanı 3-4 lira saçma fiyatlara düşüyor ilk 2 oyun. Her oyun öncekinden bir tık daha iyi. İlk oyun 2033'ü bitirirsen diğerleri çok daha iyi. Şahsen ben 2033'ü 3-4 defa denemiştim en sonuncuda bitirdim. Last Light'ı ve dlclerini ara vermeden, exodus ve dlclerini ara vermeden bitirdim. 2032'te DLC yok last Light ve exodusta var. Last Light dlcleri oyunu bitirince New Missions kısmında açılıyor. Oyunun acaba o karaktere ne oldu o sırada gibi aklına gelen soruları cevaplayan, savaş anında başka biri olarak oynayabildiğimiz birkaç hikaye var. Kimisi 30-40 dk kimisi 10 dk. Exodus dlcleri 2 tane biri oyun sonunda tanıştığımız bir çocuğun babası Colonel khlebnikov(yanlış hatırlamıyorsam) ve yan karakter Sam'in oyun sonundan sonra ne yaptığı. 2'sinin toplamı exodus süresi kadar gidiyor. 2'sinin de çok güzel hikayesi ve farklı dünyası var. Ana oyunda olmayan (ara sahne gibi) şeyleri denemişler ve mükemmel olmuş.
Evet Metro serisini Epic Games'de biriktirmeye başladım yavaş yavaş seriyi tamamlayıp başlıyacağım. Şuan Redux'u aldım, gerisi gelecek ileride. Umarım beni fazla germeyecek bir seri olur, fps türünü fazla sevmesemde Metro'yu oynayacağım.

Metro 2033

80+ Bronze
Evet Metro serisini Epic Games'de biriktirmeye başladım yavaş yavaş seriyi tamamlayıp başlıyacağım. Şuan Redux'u aldım, gerisi gelecek ileride. Umarım beni fazla germeyecek bir seri olur, fps türünü fazla sevmesemde Metro'yu oynayacağım.
Metro hayatımda oynadığım en iyi oyun serisi.

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bekir Keskin
Pp de elden ring var ondan örnek vereyim. Elden ring oynarken sürekli şuraya da bakayım bişey kaçırmayayım süreli keşif yapayım isteğinin birebir aynısını bu oyunda yaşadım. Başta karışık gelebilir ama 10 saate kalmadan çoğu şeyi sökersin
Listemin başına koydum, RPG türünü zaten çok seviyorum, iyi olduğuna inanıyorum..

Metro hayatımda oynadığım en iyi oyun serisi.
1 yıldır her yerden görüyorum, aslında daha erkenden başlamam lazımdı.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,481
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Alien İsolation

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR