DaffyGraphic
80+ Silver
Randevum ertesi gündü, alexanın yanına gittim.Hemen psikiyatrist arkadaşım @Alexa'yı arayıp randevu ayarladım.
Randevum ertesi gündü, alexanın yanına gittim.Hemen psikiyatrist arkadaşım @Alexa'yı arayıp randevu ayarladım.
Alexa bir gece teklif etti. Dopamini hat safhaya çıkarmak içinRandevum ertesi gündü, alexanın yanına gittim.
O anda Sir @Ensar Bey aradı ve "bugün Cuma, namaza gelmiyor musun" dedi.Alexa bir gece teklif etti. Dopamini hat safhaya çıkarmak için
Daha sonra geri dönmek zorunda kaldım yoksa namaz kılamazdım. Unuttuğum bir şey vardı.O anda Sir @Ensar Bey aradı ve "bugün Cuma, namaza gelmiyor musun" dedi.
Acilen çıktım.
Abdest almamıştım ki!Daha sonra geri dönmek zorunda kaldım yoksa namaz kılamazdım. Unuttuğum bir şey vardı.
Namaz kılarken yanımdakinden bir ses yükseldi. Zaaaartt zooorttt forrtt... Kendimi tutamadım ve kahkaha attım. Bunu duyan imam beni camiden dışarı attı.Abdest almamıştım ki!
Hemen Alexa'dan müsade isteyip abdest aldım ve evden çıkıp camiye gittim.
Çok üzülmüştüm bu duruma.Namaz kılarken yanımdakinden bir ses yükseldi. Zaaaartt zooorttt forrtt... Kendimi tutamadım ve kahkaha attım. Bunu duyan imam beni camiden dışarı attı.
Maç için biraz ısınma hareketleri yapmam gerekiyordu. Aceleyle dışarı çıktım ve koşmaya başladım. Bir de ne göreyim..Çok üzülmüştüm bu duruma.
Namaz çıkışında Sir Ensar ile ayrıldık.
Akşam 11'de halı saha maçımız vardı.
Kramponlarimi koyduğum çantamı unutmuştum ve maç başlamak üzereydiMaç için biraz ısınma hareketleri yapmam gerekiyordu. Aceleyle dışarı çıktım ve koşmaya başladım. Bir de ne göreyim..
Mecburen spor ayakkabısıyla maç yapacaktım.Kramponlarimi koyduğum çantamı unutmuştum ve maç başlamak üzereydi
Derken arkamdan @Alexa bana seslendi ve dediki çantan burada dostum hemen giyip maça girdim maç başlamadan birde ne göreyim sevdiğim kız orada karşı takımdaki sevgilisi için gelmişMecburen spor ayakkabısıyla maç yapacaktım.
Karşı takımda ki sevgilisi maç öncesi mükemmel hareketler yapıyordu biraz gözüm korkmuştu, ben topu sektirmeye çalıştığımda 6 tekrar zar zor çıkartıyordum, ne yapmalıydım?Derken arkamdan @Alexa bana seslendi ve dediki çantan burada dostum hemen giyip maça girdim maç başlamadan birde ne göreyim sevdiğim kız orada karşı takımdaki sevgilisi için gelmiş
Savaş hoca beni desteklemeye gelmişti ve maç öncesi bana güzel bir smoothie hazırlamıştı savaş hocamın da desteği ile Gücüm moralim yerine geldi adrenalin im tavan yapmıştıKarşı takımda ki sevgilisi maç öncesi mükemmel hareketler yapıyordu biraz gözüm korkmuştu, ben topu sektirmeye çalıştığımda 6 tekrar zar zor çıkartıyordum, ne yapmalıydım?