Neler Yeni

Hikayeyi Devam Ettir ( Part 2 )

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Arkadaşlar Bir Üsteki Arkadaşın Yorumuna Devam Edeceksiniz Siz Ayrı Ayrı Yorumları Etiketleyip Değil Lütfen Dikkat Edin
Cevap ver ulan diye cikistigimda bana
Bu Arkadaşın Hikayesinden Devam Edin Lütfen.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Cevap ver ulan diye cikistigimda bana
(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldım
Tavayı yüzüne doğru fırlattım gözüne doğru geldiği için üstüme kosmaya başladi bana bıçagi saplamak için gözüyle tam olarak geçici göremediği için hemen evin merdivenlerinden yukarı doğru çıkmaya başladım

Son düzenleme:

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Tavayı yüzüne doğru fırlattım gözüne doğru geldiği için üstüme kosmaya başladi bana bıçagi saplamak için gözüyle tam olarak geçici göremediği için hemen evin merdivenlerinden yukarı doğru çıkmaya başladım
daha sonra karşımdaki lahmacunları yemeye başladım, babamdan yediğim ufak azar sonrası balkonda sigara içerken eski sevgilimin evimize doğru geldiğini gördüm

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..

Rüya da olsa beni çok etkilemişti.
Hemen mahallenin köşesindeki spor salonuna yazıldım.
Yakın dostum Sir @Ensar Bey 'den yardım istedim.
Hemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca

Protein tozu kullanıyormusunuz dedim

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Bana bakıp gülmeye başladılar.
Ne olduğunu anlamıyordum.
Dalgacı bir tavırlar hayır, sadece protein tozu değil çikolatalı protein tozu ile soslandırılmış et yiyoruz dediler.
Ben de onlara hafifçe sağ olun dedim adamların yüzleri ekşidi

Besim Tibuk

80+ Gold
Dalgacı bir tavırlar hayır, sadece protein tozu değil çikolatalı protein tozu ile soslandırılmış et yiyoruz dediler.
Ben de onlara hafifçe sağ olun dedim adamların yüzleri ekşidi
Ardından Sir Ensar'dan protein tozu tavsiyesi istedim.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ardından Sir Ensar'dan protein tozu tavsiyesi istedim.
Hemen telefonuma bi link gönderdi ve tşk ettim saat geç olmuştu spor salonu kapanıyordu akşma kadar basmaktan yorulmuştuk ensar bey beni eve bıraktı o gece ensar bey bende kalmıştı💋

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,149
Üyeler
164,255
Son üye
Deniz_Trident
Top Bottom