(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldımCevap ver ulan diye cikistigimda bana
Tavayı yüzüne doğru fırlattım gözüne doğru geldiği için üstüme kosmaya başladi bana bıçagi saplamak için gözüyle tam olarak geçici göremediği için hemen evin merdivenlerinden yukarı doğru çıkmaya başladım(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldım
daha sonra karşımdaki lahmacunları yemeye başladım, babamdan yediğim ufak azar sonrası balkonda sigara içerken eski sevgilimin evimize doğru geldiğini gördüm(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavayı yüzüne doğru fırlattım gözüne doğru geldiği için üstüme kosmaya başladi bana bıçagi saplamak için gözüyle tam olarak geçici göremediği için hemen evin merdivenlerinden yukarı doğru çıkmaya başladım
eski sevgilim Selin Ciğerci idi.daha sonra karşımdaki lahmacunları yemeye başladım, babamdan yediğim ufak azar sonrası balkonda sigara içerken eski sevgilimin evimize doğru geldiğini gördüm
Bana "zargana gibisin" dedi ve güldü.eski sevgilim Selin Ciğerci idi.
Sonra uyandım ve her şeyin rüya olduğu anladım.Bana "zargana gibisin" dedi ve güldü.
İçeri gidip Savaş hocama söyledim o da bana "We go jim bro" dedi.
Rüya da olsa beni çok etkilemişti.Sonra uyandım ve her şeyin rüya olduğu anladım.
Hemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..Rüya da olsa beni çok etkilemişti.
Hemen mahallenin köşesindeki spor salonuna yazıldım.
Yakın dostum Sir @Ensar Bey 'den yardım istedim.
Protein tozu kullanıyormusunuz dedimHemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..
Bana bakıp gülmeye başladılar.Protein tozu kullanıyormusunuz dedim
Dalgacı bir tavırlar hayır, sadece protein tozu değil çikolatalı protein tozu ile soslandırılmış et yiyoruz dediler.Bana bakıp gülmeye başladılar.
Ne olduğunu anlamıyordum.
Ardından Sir Ensar'dan protein tozu tavsiyesi istedim.Dalgacı bir tavırlar hayır, sadece protein tozu değil çikolatalı protein tozu ile soslandırılmış et yiyoruz dediler.
Ben de onlara hafifçe sağ olun dedim adamların yüzleri ekşidi
Ardından Sir Ensar'dan protein tozu tavsiyesi istedim.