Hikayeyi Devam Ettir ( Part 2 )

Arkadaşlar Bir Üsteki Arkadaşın Yorumuna Devam Edeceksiniz Siz Ayrı Ayrı Yorumları Etiketleyip Değil Lütfen Dikkat Edin
Cevap ver ulan diye cikistigimda bana
Bu Arkadaşın Hikayesinden Devam Edin Lütfen.

Cevap ver ulan diye cikistigimda bana
(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldım
Post automatically merged:

(Kimse devam etmesi devam ediyorum) sanane ulan deyip bana vurdu eline bıçak almıştı hemen sağimdaki yemek yaptığım tavayı aldım
Tavayı yüzüne doğru fırlattım gözüne doğru geldiği için üstüme kosmaya başladi bana bıçagi saplamak için gözüyle tam olarak geçici göremediği için hemen evin merdivenlerinden yukarı doğru çıkmaya başladım

Son düzenleme:

Tavayı yüzüne doğru fırlattım gözüne doğru geldiği için üstüme kosmaya başladi bana bıçagi saplamak için gözüyle tam olarak geçici göremediği için hemen evin merdivenlerinden yukarı doğru çıkmaya başladım
daha sonra karşımdaki lahmacunları yemeye başladım, babamdan yediğim ufak azar sonrası balkonda sigara içerken eski sevgilimin evimize doğru geldiğini gördüm

daha sonra karşımdaki lahmacunları yemeye başladım, babamdan yediğim ufak azar sonrası balkonda sigara içerken eski sevgilimin evimize doğru geldiğini gördüm
eski sevgilim Selin Ciğerci idi.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Foxt
Hemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..

Rüya da olsa beni çok etkilemişti.
Hemen mahallenin köşesindeki spor salonuna yazıldım.
Yakın dostum Sir @Ensar Bey 'den yardım istedim.
Hemen ertesi sabah spor salonuna gitmiştik @Ensar Bey Deli gibi basıyordu bende kaslı heriflerin yanına gidip şöyle dedim..

Protein tozu kullanıyormusunuz dedim

Ardından Sir Ensar'dan protein tozu tavsiyesi istedim.
Hemen telefonuma bi link gönderdi ve tşk ettim saat geç olmuştu spor salonu kapanıyordu akşma kadar basmaktan yorulmuştuk ensar bey beni eve bıraktı o gece ensar bey bende kalmıştı💋

Geri