Hikayeyi Devam Ettir ( Part 2 )

Abdest almamıştım ki!
Hemen Alexa'dan müsade isteyip abdest aldım ve evden çıkıp camiye gittim.
Namaz kılarken yanımdakinden bir ses yükseldi. Zaaaartt zooorttt forrtt... Kendimi tutamadım ve kahkaha attım. Bunu duyan imam beni camiden dışarı attı.

Çok üzülmüştüm bu duruma.
Namaz çıkışında Sir Ensar ile ayrıldık.
Akşam 11'de halı saha maçımız vardı.
Maç için biraz ısınma hareketleri yapmam gerekiyordu. Aceleyle dışarı çıktım ve koşmaya başladım. Bir de ne göreyim..

Mecburen spor ayakkabısıyla maç yapacaktım.
Derken arkamdan @Alexa bana seslendi ve dediki çantan burada dostum hemen giyip maça girdim maç başlamadan birde ne göreyim sevdiğim kız orada karşı takımdaki sevgilisi için gelmiş

Derken arkamdan @Alexa bana seslendi ve dediki çantan burada dostum hemen giyip maça girdim maç başlamadan birde ne göreyim sevdiğim kız orada karşı takımdaki sevgilisi için gelmiş
Karşı takımda ki sevgilisi maç öncesi mükemmel hareketler yapıyordu biraz gözüm korkmuştu, ben topu sektirmeye çalıştığımda 6 tekrar zar zor çıkartıyordum, ne yapmalıydım?

Karşı takımda ki sevgilisi maç öncesi mükemmel hareketler yapıyordu biraz gözüm korkmuştu, ben topu sektirmeye çalıştığımda 6 tekrar zar zor çıkartıyordum, ne yapmalıydım?
Savaş hoca beni desteklemeye gelmişti ve maç öncesi bana güzel bir smoothie hazırlamıştı savaş hocamın da desteği ile Gücüm moralim yerine geldi adrenalin im tavan yapmıştı

Geri