Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hikvision HS-SSD-E3000 1TB 876,59TL

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
FİYATI DİĞER MARKALARA GÖRE UYGUN GELDİĞİ İÇİN PAYLAŞIYORUM, SANIRIM DRAM YOK,

ÜRÜN LİNK
KONUYU AÇTIĞIM ANDA YAYINDAN GERİ ÇEKTİLER ÜRÜNÜ

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Turbox tu kaka. Leven James Donkey ya da hikvision indirimde :) Bu tur ssd lerde turbox ve pars dan sasmayin.
Digerlerine paranizi harcamayin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,237
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
?? SDFKJSDKLFJSDKLFSK
Turbox s0dfj0dshfsduı, iyi dediğin markayı bidaha araştır.
Ben iyi mi dedim??? Oyle bi cumle mi kurdum??? Alacaksaniz dedim. Hikvision vestelin cinlilere urettirdigi turbox markada bulamayacaginiz curuklukte urunlerdir. Genelde kamera ya da led doserken bu markanin psu larini aliriz. Neden aliriz?? Cunku ucuzdur. Cazir cuzur ses cikarir ama is gorur. Orda gorur. Cikis voltaji dengesizdir ama kullandigimiz ekipmanlar toleransli genelde sony lens kamera oldugu icin sebekeye direnc takip calistirsak bozulmaz.
Ama bu markanin rami -hi level- ssd si -hikvision- pc icinde asla ama asla takilmamasi gereken markalardir. Ben genelde esek sakasi yapmak istedigim kisilerin pc lerine takiyorum. Ama musteriye asla takmam.
Uzerinde hilevel ya da hikvision urunu olup da saglam gelen bi tane pc gormedim. Alayinda o parcalar bozuktur.
Turbox bozulmaz. Ama sagligi hizli duser. Hi level hikvision ise bozulur. Bozulurken artik anakarti mi yakar psu yu mu yakar siz dusunun.
Bozulmak baska bir seydir islevini yerine getirememek cok naska seydir. Pc icinde bi parca bozulursa caniniz cok yanar. Ama siz gene hikvision alin..tamirciler de ekmek yesin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,237
İsim
yusuf ecer
Ben iyi mi dedim??? Oyle bi cumle mi kurdum??? Alacaksaniz dedim. Hikvision vestelin cinlilere urettirdigi turbox markada bulamayacaginiz curuklukte urunlerdir. Genelde kamera ya da led doserken bu markanin psu larini aliriz. Neden aliriz?? Cunku ucuzdur. Cazir cuzur ses cikarir ama is gorur. Orda gorur. Cikis voltaji dengesizdir ama kullandigimiz ekipmanlar toleransli genelde sony lens kamera oldugu icin sebekeye direnc takip calistirsak bozulmaz.
Ama bu markanin rami -hi level- ssd si -hikvision- pc icinde asla ama asla takilmamasi gereken markalardir. Ben genelde esek sakasi yapmak istedigim kisilerin pc lerine takiyorum. Ama musteriye asla takmam.
Uzerinde hilevel ya da hikvision urunu olup da saglam gelen bi tane pc gormedim. Alayinda o parcalar bozuktur.
Turbox bozulmaz. Ama sagligi hizli duser. Hi level hikvision ise bozulur. Bozulurken artik anakarti mi yakar psu yu mu yakar siz dusunun.
Bozulmak baska bir seydir islevini yerine getirememek cok naska seydir. Pc icinde bi parca bozulursa caniniz cok yanar. Ama siz gene hikvision alin..tamirciler de ekmek yesin.
Ben hiçbirini almıoyrum, ürün iyi değil buraya kadar ok ama alternatifinin turbox olmasi patlatti :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Ben hiçbirini almıoyrum, ürün iyi değil buraya kadar ok ama alternatifinin turbox olmasi patlatti :D
Sen istersen oatla istersen zipla istwrsen hopla. Bana ne??? Ben almaya meyilli olanlari uyariyorum. Turbox, sagligiji kaybeder. Veri hatasi ya da silme problemi cikarir.
Ama hilevel hikvision donanimsal problem yasatir.
Hayir saniyorsun ki taninmis markalar cok matah??
Al abi. Mahkemeye konu olan sey, wd nin satin alip guvenip uretimine devam ettigi sandiskin eski serileri. Daha ne rezillikler yazarim ama turbox savummus gibi gozukurum.
Evet alayini da aldim sattim. Etrafimda hala satan arkadaslar var. Ama hep kotu urunler. Satarken de binbir sekilde uyarip sattim. Ancak bu hilevel hikvisiondur leven gibi ssdlere bilhassa dikkat edin.
Cunku anakarttaki sata pinlerine 5 v nin direkt gitmesine neden olabiliyorlar. Bu direkt kopru yanmasina neden olur. Gir sahibindene bir bak. Bu kadar ryzen ve intel anakart daha garantj bitmeden neden bozuluyor?? Ssd flash kaynakli arzalarda teknik servisler anliyor ve garanti disi birakiyorlar.
Ama ben sandiskin flash bellegi ile anakartini eriten cok gordum. Kimine usb kimine sata kontrolcu takip sorunu cozebildik. Ama bazilarinda hele itx olanlarinda pci ex girisi olmayabiliyor.ya da kopru hic acmayacak sekilde hasar aliyor.
Nedeni de basit. Bu markalar ilk cikan ssd lerin teknigi ile uretim yapan ciplere sahip. Bu ciplerin kontrolculeri asiri sekilde ozensiz ve korumasiz yapildi. Ve cok kolay patliyorlar. Arza durumunda da direkt data pinlerine veriyorlar beslemeyi.
Turbox ssd aldigi da anakartin yanmaz. Cunku merdiven alti da olsa ondaki cipler olsun kontrolculer olsun modern. Bu hatalardan arindirilmis korumali. Bozulmaz. Bozulsa da direkt cip 5 volttan brslenen regulatoru kaparak ssd yi devreden cikarir.
Islevini kaybeden bir turboxu sistemden sok at. Yerine yenisini tak. Oburleri bozulursa bi de anakart alirsin.
Basina boyle bi sey geldiginde kosacagin kisiye patlatti diye dalga gecmen de cahil cesaretinden baska sey degil.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Abartmışsınız. Hikvision ve Hi-Level'ı kendim de kullanıyorum, müşteri sistemine de takıyorum. Turbox ile asla aynı kefeye koyulacak ürünler değiller. Hiç şikayet de gelmedi bugüne kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Kankam çok daha iyi alternatifleri varken turbox öneriyorsan iyidir senin için :D.
Cok iyi alternatif den kastin ne arkadasim saydiklarim disinda???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam çok daha iyi alternatifleri varken turbox öneriyorsan iyidir senin için :D.
Turbox kotu ama bunlar beterin beteri. Sikayet gelmedi de klasik kaccan esnaf lafidir.
Sende sikayet gelmez zaten. Sende gelese de ondan oldugunj anlayacak kapasite var mj bakalim???
Benim bahsettigim konuyu bildigini bile sanmiyorum ve dahasi ben hepsi kotu diyorum. Birini taktim sorum yok oburu kotu sadece sacma bir arguman.
Ssd zaten risktir turbox buyuk risk ama hikvision belanin belasidir.

Son düzenleme:

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar adam guzel guzel aciklamis siz sebep sunmadan adamin soyledigi seylerle dalga gecen yorumlar atiyorsunuz. Zekanizi sorgulamaya basladim. Duzgun argumanlar olmadan tartisma olmaz. Ben acikcasi konu hakkinda fazla bilgim olmadan okudum. Turbox'u digerlerine gore daha iyi bulan hocama daha cok guvendim cunku geri kalanlariniz duzgun arguman koymamis, kendi arastirmami da yaparim o ayri. Gidip gonul tabii ki ister, alalim kingstonlari samsunglari falan ama bu butcede aldiginda kalici olarak bozmayacak bir seyi ben de tercih ederdim. Bir seyler hakkinda teknik bilgi sahibi olmadan papagan gibi yorumlar atmayiniz lutfen.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
Arkadaslar adam guzel guzel aciklamis siz sebep sunmadan adamin soyledigi seylerle dalga gecen yorumlar atiyorsunuz. Zekanizi sorgulamaya basladim. Duzgun argumanlar olmadan tartisma olmaz. Ben acikcasi konu hakkinda fazla bilgim olmadan okudum. Turbox'u digerlerine gore daha iyi bulan hocama daha cok guvendim cunku geri kalanlariniz duzgun arguman koymamis, kendi arastirmami da yaparim o ayri. Gidip gonul tabii ki ister, alalim kingstonlari samsunglari falan ama bu butcede aldiginda kalici olarak bozmayacak bir seyi ben de tercih ederdim. Bir seyler hakkinda teknik bilgi sahibi olmadan papagan gibi yorumlar atmayiniz lutfen.

ortalama 4 sitede ortalama 8000 yorum var ve geneli iyi ,alıp satıyor sistemlere koyuyorum daha dönen olmadı.Giriş seviyesi dramsız ucuz bir model işte neyin argümanı neyin araştırması parası olan gidip iyi kalitede ürün alıyor zaten biraz ne alacagınızı neyi değerlendireceginizi bi ölcün ona göre yazın.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler

ortalama 4 sitede ortalama 8000 yorum var ve geneli iyi ,alıp satıyor sistemlere koyuyorum daha dönen olmadı.Giriş seviyesi dramsız ucuz bir model işte neyin argümanı neyin araştırması parası olan gidip iyi kalitede ürün alıyor zaten biraz ne alacagınızı neyi değerlendireceginizi bi ölcün ona göre yazın.
Hocam selam.
Evet yorumlardan gitmek cok da mantiksiz degil. Ama bu tarz urunlerde urun bozulsa ben kendimce mesela gelip yorum yazmayi dusunmem. Cunku zaten omru bu kadarmis der gecerim. Ornek olarak diyelim yani. Yine de dediginizi bir arguman olarak kabul edilebilir goruyorum.
Ancak, karsit gorusun fikri daha teknik detaylarla desteklenmis durumda. Bundan dolayi bana daha guvenilir geliyor. Eger arastirmanizi yapip arkadasin yanlis oldugunu kanitladiysaniz amenna. Oyleyse ben de size katilirim. Ama oyle bir durum yoksa, bana pek yeterli gelmedi. Ha diyeceksiniz siz baktiniz mi arastirdiniz mi bunlarin uzerine? Hayir cunku ihtiyacim olmadi. Ama "Durum gerekirse arastirilacak konu" olarak kafaya notu aldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica not: donus yapilmamasinin sebebi musteri memnuniyetsizligi de olabilir. Herkesten olumlu geri donus aliyor musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,843
Üyeler
164,920
Son üye
Sukruseker
Top Bottom