Turbox s0dfj0dshfsduı, iyi dediğin markayı bidaha araştır.Turbox tu kaka. Leven James Donkey ya da hikvision indirimde Bu tur ssd lerde turbox ve pars dan sasmayin.
Digerlerine paranizi harcamayin.
?? SDFKJSDKLFJSDKLFSKTurbox tu kaka. Leven James Donkey ya da hikvision indirimde Bu tur ssd lerde turbox ve pars dan sasmayin.
Digerlerine paranizi harcamayin.
?? SDFKJSDKLFJSDKLFSK
Ben iyi mi dedim??? Oyle bi cumle mi kurdum??? Alacaksaniz dedim. Hikvision vestelin cinlilere urettirdigi turbox markada bulamayacaginiz curuklukte urunlerdir. Genelde kamera ya da led doserken bu markanin psu larini aliriz. Neden aliriz?? Cunku ucuzdur. Cazir cuzur ses cikarir ama is gorur. Orda gorur. Cikis voltaji dengesizdir ama kullandigimiz ekipmanlar toleransli genelde sony lens kamera oldugu icin sebekeye direnc takip calistirsak bozulmaz.Turbox s0dfj0dshfsduı, iyi dediğin markayı bidaha araştır.
Ben hiçbirini almıoyrum, ürün iyi değil buraya kadar ok ama alternatifinin turbox olmasi patlattiBen iyi mi dedim??? Oyle bi cumle mi kurdum??? Alacaksaniz dedim. Hikvision vestelin cinlilere urettirdigi turbox markada bulamayacaginiz curuklukte urunlerdir. Genelde kamera ya da led doserken bu markanin psu larini aliriz. Neden aliriz?? Cunku ucuzdur. Cazir cuzur ses cikarir ama is gorur. Orda gorur. Cikis voltaji dengesizdir ama kullandigimiz ekipmanlar toleransli genelde sony lens kamera oldugu icin sebekeye direnc takip calistirsak bozulmaz.
Ama bu markanin rami -hi level- ssd si -hikvision- pc icinde asla ama asla takilmamasi gereken markalardir. Ben genelde esek sakasi yapmak istedigim kisilerin pc lerine takiyorum. Ama musteriye asla takmam.
Uzerinde hilevel ya da hikvision urunu olup da saglam gelen bi tane pc gormedim. Alayinda o parcalar bozuktur.
Turbox bozulmaz. Ama sagligi hizli duser. Hi level hikvision ise bozulur. Bozulurken artik anakarti mi yakar psu yu mu yakar siz dusunun.
Bozulmak baska bir seydir islevini yerine getirememek cok naska seydir. Pc icinde bi parca bozulursa caniniz cok yanar. Ama siz gene hikvision alin..tamirciler de ekmek yesin.
Sen istersen oatla istersen zipla istwrsen hopla. Bana ne??? Ben almaya meyilli olanlari uyariyorum. Turbox, sagligiji kaybeder. Veri hatasi ya da silme problemi cikarir.Ben hiçbirini almıoyrum, ürün iyi değil buraya kadar ok ama alternatifinin turbox olmasi patlatti
Abartmışsınız. Hikvision ve Hi-Level'ı kendim de kullanıyorum, müşteri sistemine de takıyorum. Turbox ile asla aynı kefeye koyulacak ürünler değiller. Hiç şikayet de gelmedi bugüne kadar.Ben iyi mi dedim??? Oyle bi cumle mi kurdum??? Alacaksaniz dedim. Hikvision vestelin cinlilere urettirdigi turbox markada bulamayacaginiz curuklukte urunlerdir. Genelde kamera ya da led doserken bu markanin psu larini aliriz. Neden aliriz?? Cunku ucuzdur. Cazir cuzur ses cikarir ama is gorur. Orda gorur. Cikis voltaji dengesizdir ama kullandigimiz ekipmanlar toleransli genelde sony lens kamera oldugu icin sebekeye direnc takip calistirsak bozulmaz.
Ama bu markanin rami -hi level- ssd si -hikvision- pc icinde asla ama asla takilmamasi gereken markalardir. Ben genelde esek sakasi yapmak istedigim kisilerin pc lerine takiyorum. Ama musteriye asla takmam.
Uzerinde hilevel ya da hikvision urunu olup da saglam gelen bi tane pc gormedim. Alayinda o parcalar bozuktur.
Turbox bozulmaz. Ama sagligi hizli duser. Hi level hikvision ise bozulur. Bozulurken artik anakarti mi yakar psu yu mu yakar siz dusunun.
Bozulmak baska bir seydir islevini yerine getirememek cok naska seydir. Pc icinde bi parca bozulursa caniniz cok yanar. Ama siz gene hikvision alin..tamirciler de ekmek yesin.
Kankam çok daha iyi alternatifleri varken turbox öneriyorsan iyidir senin için .Ben iyi mi dedim??? Oyle bi cumle mi kurdum??? Alacaksaniz dedim.
Cok iyi alternatif den kastin ne arkadasim saydiklarim disinda???Kankam çok daha iyi alternatifleri varken turbox öneriyorsan iyidir senin için .
Turbox kotu ama bunlar beterin beteri. Sikayet gelmedi de klasik kaccan esnaf lafidir.Kankam çok daha iyi alternatifleri varken turbox öneriyorsan iyidir senin için .
Arkadaslar adam guzel guzel aciklamis siz sebep sunmadan adamin soyledigi seylerle dalga gecen yorumlar atiyorsunuz. Zekanizi sorgulamaya basladim. Duzgun argumanlar olmadan tartisma olmaz. Ben acikcasi konu hakkinda fazla bilgim olmadan okudum. Turbox'u digerlerine gore daha iyi bulan hocama daha cok guvendim cunku geri kalanlariniz duzgun arguman koymamis, kendi arastirmami da yaparim o ayri. Gidip gonul tabii ki ister, alalim kingstonlari samsunglari falan ama bu butcede aldiginda kalici olarak bozmayacak bir seyi ben de tercih ederdim. Bir seyler hakkinda teknik bilgi sahibi olmadan papagan gibi yorumlar atmayiniz lutfen.
Hocam selam.Hikvision 240gb Ssd Disk Sata 3 Hs-ssd-c100/240g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hikvision 240gb Ssd Disk Sata 3 Hs-ssd-c100/240g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comHikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Hikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
ortalama 4 sitede ortalama 8000 yorum var ve geneli iyi ,alıp satıyor sistemlere koyuyorum daha dönen olmadı.Giriş seviyesi dramsız ucuz bir model işte neyin argümanı neyin araştırması parası olan gidip iyi kalitede ürün alıyor zaten biraz ne alacagınızı neyi değerlendireceginizi bi ölcün ona göre yazın.