Hile olmayan competitive-battle royale oyun önerin

kasadam87

80+
Reaksiyon skoru
111
Önerilere açığım. Ve altta sıraladığım oyunlara hile gelmesinden dolayı hepsini bıraktım. Oyun kalmadı asdjopasdj :blobdance:
- CS GO
- Valorant
- Warzone
- Fortnite
- PUBG Steam
- R6

Hile olmayan oyun yoktur. Her online oyunda hile olacaktır. Buradaki önemli nokta bu hilelerin ne kadar hızlı temizlendiği. Valorant bu konuda çok başarılı. CS zaten bildiğimiz gibi....

valorantı bırakman saçma her oyunun dönem dönem krizleri olur valorant bu krizi hızlı ve iyi yönetiyor.

valorantı bırakman saçma her oyunun dönem dönem krizleri olur valorant bu krizi hızlı ve iyi yönetiyor.
1 hafta önce valorantta deathmatch de sağlam hileyle karşılaştım artık güvenim yok. Duvarın bitimine aim koyup defalarca 2-3 kişi temizleyen birinden bahsediyorum bu ne şimdi ?

1 hafta önce valorantta deathmatch de sağlam hileyle karşılaştım artık güvenim yok. Duvarın bitimine aim koyup defalarca 2-3 kişi temizleyen birinden bahsediyorum bu ne şimdi ?
Dostum 1 kere hile geldi diye oyun mu bırakılır? O zaman hiç oyun oyanayamayiz.

Hikaye oyunlarına sarabilirsin.
Söylediklerin dışında pwk popûler oyun yok zaten.

Aradığınız sonuç bulunamadı. Şunu mu demek istediniz?
Nasıl kanser olmadan oyun oynarım
Ben bu hilelerin.

Hile olmayan oyun yoktur. Her online oyunda hile olacaktır. Buradaki önemli nokta bu hilelerin ne kadar hızlı temizlendiği. Valorant bu konuda çok başarılı. CS zaten bildiğimiz gibi....
Ben oynarken BS de hiç hile ile karşılmadım. Yoktu galiba.

Geri