G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,676 En İyi Cevap 7 7 Ekim 2023 #40 Benim reels'ler Türkçe. Ama farklı. Eskiden görmediğim komik şeyleri görüyorum.
Necromancerr 80+ Platinum Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10,162 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,393 Konum Night City İsim Emre Discord necromancerr 7 Ekim 2023 #41 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Konudada belirttiğim gibi bunları yapmama rağmen çıkıyor Devamı için tıklayın... O nasıl iş yahu ben full araba yada motor içeriği istediğimden onlar çıkıyor genelde gerçi insta bozdu şu sıralar 1-2 hafta önce izlediğim reelsleri önüme çıkarıyor
𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 yazmış: Konudada belirttiğim gibi bunları yapmama rağmen çıkıyor Devamı için tıklayın... O nasıl iş yahu ben full araba yada motor içeriği istediğimden onlar çıkıyor genelde gerçi insta bozdu şu sıralar 1-2 hafta önce izlediğim reelsleri önüme çıkarıyor
Aykut D. 80+ Gold Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 6,379 7 Ekim 2023 #42 oguz13 yazmış: Hesapta bir hareket olduğu zamanlarda sadece uyandığım için. Devamı için tıklayın... Sesli güldüm skdfgkdfjkaslşgklşdfjiagh
oguz13 yazmış: Hesapta bir hareket olduğu zamanlarda sadece uyandığım için. Devamı için tıklayın... Sesli güldüm skdfgkdfjkaslşgklşdfjiagh
Nisanur 80+ Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 241 Dahası Reaksiyon skoru 138 Konum Mersin İsim Nisa 7 Ekim 2023 #43 Gördükçe ilgilenmiyorum olarak işaretle zamanla algoritmanın düzeltmesi lazım. Olmuyorsa da yeni hesap artık yapacak bir şey yok gibi
Gördükçe ilgilenmiyorum olarak işaretle zamanla algoritmanın düzeltmesi lazım. Olmuyorsa da yeni hesap artık yapacak bir şey yok gibi