Hipernet nedir?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
Arkadaşlar mahalleye fiber internet döşeniyordu bugün kontrol ettiğimizde hipernet gösteriyor eskiden adsl gösteriyordu nedir bu hipernet ne kadar hız alabilirim upload'ım kaç olur?

Arkadaşlar mahalleye fiber internet döşeniyordu bugün kontrol ettiğimizde hipernet gösteriyor eskiden adsl gösteriyordu nedir bu hipernet ne kadar hız alabilirim upload'ım kaç olur?
Hipernet ttnetin paket tarifesidir doğrusu vdsl'dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adsl 8-16mbps kadar destekler
Vdsl ise 24-100mbps arası destekler.

Hipernet ttnetin paket tarifesidir doğrusu vdsl'dir

Adsl 8-16mbps kadar destekler
Vdsl ise 24-100mbps arası destekler.
ben adsl 16mbit tarife kullanıyordum upload'ımda bir artış olur mu ?

Ttneti arayarak altyapının kaç mbps kadar desteklediğini öğrenebilirsin genelde 75mbpse kadar destekler 100mbpse geçtiğinde 75mbps hız alacaksındır. Vdsl tarifeler biraz fiyatları tuzludur fibere göre fiberde 24mbps 80tlyse vdslde 110 civarı

ben adsl 16mbit tarife kullanıyordum upload'ımda bir artış olur mu ?
24mbps geçtiğinde 3e çıkıcaktır.

100mbps tarifesinde 4e çıkıyor onun altı tarifelerde 3 yanlış bilmiyorsam tabi internet aldığın firmayı ararsan en garantiyi söylerler.

Ttneti arayarak altyapının kaç mbps kadar desteklediğini öğrenebilirsin genelde 75mbpse kadar destekler 100mbpse geçtiğinde 75mbps hız alacaksındır. Vdsl tarifeler biraz fiyatları tuzludur fibere göre fiberde 24mbps 80tlyse vdslde 110 civarı

24mbps geçtiğinde 3e çıkıcaktır.

100mbps tarifesinde 4e çıkıyor onun altı tarifelerde 3 yanlış bilmiyorsam tabi internet aldığın firmayı ararsan en garantiyi söylerler.
Teşekkürler...

Geri