Ülke ikiye bölünmüş RTE ye oy verenlera farklı bir göz ile KK ye oy verenler farklı bir gözle bakılıyor burada ben ikisini de tutmuyorum kendi düşüncelerimize uygun kim varsa onu destekliyorum ilk turda Sinan Ogan ve Zafer partisi dedim ikinci turda tarafsız kalmayı tercih ediyorum bu benim düşüncem bu arada oy verip vermemem sana kalmış değil sürün vs demen de hiç hoş değil herkesin düşüncesi var ben saygılıyım sen KK ye verirsin tabii ki ver beni hiç ilgilendirmiyor ben vermek zorunda da değilim kimse kimseye vermek zorunda değil Avrupa seçimlere bu kadar da ilgi olmuyor katılım %50 ve bizde böyle benim siyasi görüşüm farklıdır senin ki farklı ben Atatürk'cu Türk Milliyetçiliğini savunuyorum Atatürk'ün gençliğe hitebesinin ilk satırına sadık kalıyorum bu doğrultuda kim bu görüşe yakın gelirse onu desteklerim bu arada ikinci tur da Sinan Ogan ve Zafer partisinin birkaç isteği var KK kabul ederse onu destekleyebilirler son gelişme olarak birkaç beklenti var bunlar olursa anlaşma olabilir ama ben yinede destek vermem bu benim fikrim benim düşüncem saygı duyulmasını beklerim 8.5 milyon oy kullanmayan insan var bunlar oy kullanmıyor diye boş bı halt bilmez insanlar da değil ayrıca herkesin özgür düşüncesi
Destek kime verip vermediğinin emin ol bir önemi yok burada önemli olan seçimi önemsemen herkese hak verilmiş ve bu ülkenin sınırları içinde yaşayan herkesin kullanması lazım
Yabancı ülkede yaşayan kişiler bu ülkenin halini bilip bilmedikleri için oy kullanmayabilirler ki bence en doğru harekette bu olur.
Seninle aynı görüşteyim kk ve rte arasında ikilemde kalmak çok üzücü fakat 2 kereden fazla iktidarda kalan liderlerin ülkeyi sahiplenmeyi benimsedikleri bariz ortada
Ayrıca onlar mültecileri göndereceklermiş biz göndermicez yediricez diyen adama verecek olursan bir kez daha düşün çünkü sırf oy geldiği için bu kadar yediriyor.