Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Gülmek yasak mı knka 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende istiyorum kk gelsin de bir görün ondan sonra daha da CHP iktidara gelemesin bir kere gelsin görün çok istiyorum
yahu adam pkk tarafından suikaste uğrayan tek lider adam diyor ki yargıyı bağımsız yapıcağım o zaman da demirtaş çıkarsa çıkar çıkmassa hakime kalmış bir şey yargıyı bağımsız yaptığı zaman kendisi dokunamaz anlayın artık şunu beyninize sokun!!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kazandıktan sonra yazarım sana.

Kara propaganda yapıyorlar itibar etmeyin.
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir şey bulamayınca montaj videoları AKP mitinglerinde servis ettiler uyanmanız lazım artık.
Bende istiyorum Kemal başa gelsin de herkes onu yakından tanısın

yahu adam pkk tarafından suikaste uğrayan tek lider adam diyor ki yargıyı bağımsız yapıcağım o zaman da demirtaş çıkarsa çıkar çıkmassa hakime kalmış bir şey yargıyı bağımsız yaptığı zaman kendisi dokunamaz anlayın artık şunu beyninize sokun!!
Sadece 🤣 bu yorumuna 🤘

Son düzenleme:

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Bende istiyorum Kemal başa gelsin de herkes onu yakından tanısın

Sadece 🤣 bu yorumuna 🤘
ne adamsın sen ya zamanında fikirlerine saygı duyardım forumda felan seni takip ederdim konularını ama cidden siyasi görüşün zayıf onu anladım oy verme sen o zaman 5 yıldaha sürün.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ne adamsın sen ya zamanında fikirlerine saygı duyardım forumda felan seni takip ederdim konularını ama cidden siyasi görüşün zayıf onu anladım oy verme sen o zaman 5 yıldaha sürün.
Ülke ikiye bölünmüş RTE ye oy verenlera farklı bir göz ile KK ye oy verenler farklı bir gözle bakılıyor burada ben ikisini de tutmuyorum kendi düşüncelerimize uygun kim varsa onu destekliyorum ilk turda Sinan Ogan ve Zafer partisi dedim ikinci turda tarafsız kalmayı tercih ediyorum bu benim düşüncem bu arada oy verip vermemem sana kalmış değil sürün vs demen de hiç hoş değil herkesin düşüncesi var ben saygılıyım sen KK ye verirsin tabii ki ver beni hiç ilgilendirmiyor ben vermek zorunda da değilim kimse kimseye vermek zorunda değil Avrupa seçimlere bu kadar da ilgi olmuyor katılım %50 ve bizde böyle benim siyasi görüşüm farklıdır senin ki farklı ben Atatürk'cu Türk Milliyetçiliğini savunuyorum Atatürk'ün gençliğe hitebesinin ilk satırına sadık kalıyorum bu doğrultuda kim bu görüşe yakın gelirse onu desteklerim bu arada ikinci tur da Sinan Ogan ve Zafer partisinin birkaç isteği var KK kabul ederse onu destekleyebilirler son gelişme olarak birkaç beklenti var bunlar olursa anlaşma olabilir ama ben yinede destek vermem bu benim fikrim benim düşüncem saygı duyulmasını beklerim 8.5 milyon oy kullanmayan insan var bunlar oy kullanmıyor diye boş bı halt bilmez insanlar da değil ayrıca herkesin özgür düşüncesi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Fwanu9RaYAER-mf

FwaNYCkWcAAQHjG

Fwb8I_-WcBkQzSu

FwbVMpgWACI2hV3

FwVWXruWcAoG6Kr

Bu gençlere ötvsiz araç muhabbetine inanan var mı ? Varsa şöyle açıklayalım hemen
İlk olarak bunu yapacaktır bunda kuşkum yok fakat şuan bile mercedes bmw gibi pahalı markalar hariç istinasız tüm markaların bayilerine gittiğin zaman araç bulamıyorsun çünkü yeterli araç gelmiyor ülkeye bu kanun ile insanların aileleri çocukları üzerinden bu indirimden yararlanmak isteyecekler ve talep bir hayli artacak ve 2 3 ayda alınan 0 arabalar artık 2 3 yılda alınacak kısacası bu vaadi görüp heyecanlanan veya güvenen arkadaşlar varsa bayiden torpiliniz yoksa pek heyecanlanmayın
Otomotiv firmasında çalışıyorum kendi çalışanlarına bile 500tane araba veremeyip çekiliş yapacaklarını söylüyorlar ülkede araba felan yok

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Ülke ikiye bölünmüş RTE ye oy verenlera farklı bir göz ile KK ye oy verenler farklı bir gözle bakılıyor burada ben ikisini de tutmuyorum kendi düşüncelerimize uygun kim varsa onu destekliyorum ilk turda Sinan Ogan ve Zafer partisi dedim ikinci turda tarafsız kalmayı tercih ediyorum bu benim düşüncem bu arada oy verip vermemem sana kalmış değil sürün vs demen de hiç hoş değil herkesin düşüncesi var ben saygılıyım sen KK ye verirsin tabii ki ver beni hiç ilgilendirmiyor ben vermek zorunda da değilim kimse kimseye vermek zorunda değil Avrupa seçimlere bu kadar da ilgi olmuyor katılım %50 ve bizde böyle benim siyasi görüşüm farklıdır senin ki farklı ben Atatürk'cu Türk Milliyetçiliğini savunuyorum Atatürk'ün gençliğe hitebesinin ilk satırına sadık kalıyorum bu doğrultuda kim bu görüşe yakın gelirse onu desteklerim bu arada ikinci tur da Sinan Ogan ve Zafer partisinin birkaç isteği var KK kabul ederse onu destekleyebilirler son gelişme olarak birkaç beklenti var bunlar olursa anlaşma olabilir ama ben yinede destek vermem bu benim fikrim benim düşüncem saygı duyulmasını beklerim 8.5 milyon oy kullanmayan insan var bunlar oy kullanmıyor diye boş bı halt bilmez insanlar da değil ayrıca herkesin özgür düşüncesi
Yahu abicim ben demiyorumki kılıçdaroğlu tuttuğun partiden daha iyi şuan sinan oğan kazanabilirmi hayır şu anda ülkenin başında kim var erdoğan bunların sorumlusu kim tek adam rejimi olduğu için erdoğan karşısında kim var kılıçdaroğlu o yüzden tek desteklencek aday o yoksa keyfinden onu destekle demiyorum bunlar 5 yıl daha kalırsa ülkeye kim bilir neler olcak 3 kişi ikna ettim hadi sende ol 4 oy 4 oydur.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Destek kime verip vermediğinin emin ol bir önemi yok burada önemli olan seçimi önemsemen herkese hak verilmiş ve bu ülkenin sınırları içinde yaşayan herkesin kullanması lazım
Yabancı ülkede yaşayan kişiler bu ülkenin halini bilip bilmedikleri için oy kullanmayabilirler ki bence en doğru harekette bu olur.
Seninle aynı görüşteyim kk ve rte arasında ikilemde kalmak çok üzücü fakat 2 kereden fazla iktidarda kalan liderlerin ülkeyi sahiplenmeyi benimsedikleri bariz ortada
Ayrıca onlar mültecileri göndereceklermiş biz göndermicez yediricez diyen adama verecek olursan bir kez daha düşün çünkü sırf oy geldiği için bu kadar yediriyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yahu abicim ben demiyorumki kılıçdaroğlu tuttuğun partiden daha iyi şuan sinan oğan kazanabilirmi hayır şu anda ülkenin başında kim var erdoğan bunların sorumlusu kim tek adam rejimi olduğu için erdoğan karşısında kim var kılıçdaroğlu o yüzden tek desteklencek aday o yoksa keyfinden onu destekle demiyorum bunlar 5 yıl daha kalırsa ülkeye kim bilir neler olcak 3 kişi ikna ettim hadi sende ol 4 oy 4 oydur.
Hakkımızda hayırlısını diliyorum kardeşim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bak ben bir reşit olmayan çocuk olarak geleceğim size bağlı oyüzden elimden geldiğince sizin gibi kararsızlarıikna etmeye çalışıyorum.
Doğru knka yemin ediyorum bende memnun değilim ama ne bu muhalefet ne bu iktidar ile olur yeni bir oluşum olana kadar her seçim tarafsız olacağım artık

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç