Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Oyunuzu kullanın gerekirse boş kullanın eğer bir gün pişman olup ilerleyen dönemlerde olduğumuz ya da bulunduğumuz durumdan şikayet etmeye çalışırsanız o gün geldiğinde bir çift laf veya şikayet etme hakkınız yok benim şahsî düşüncem oy kullanmıyorsanız fikrinizi veya düşüncenizi belirtme hakkınız yok

arturo

80+ Silver

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Ne alaka 🍌🍌🍌🍌🍌 AKP li olduğunu bu kadar bağırarak ilan etmeseydin CHP li PKK lı mı oluyor
FwfLTDwXsAAj_EP

bunu da kapak olarak iletiyorum sana hadi evine.
Anlıyorum seni Yusuf bu kadar kudurmanın anlamı yok olanı söylüyorum sadece sana. Uyarın hayırlı olsun bu arada.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
forum aktröl kaynıyor la kasada para yok seni
Ben akparti veya chp ye oy vermedim ve gayet de maddi durumum yerinde. Ülkenin kötü yönetildiğini düşünen insan atar oyunu geçer. Burada AKPlinin CHPlinin HDPlinin bir yorumuna oy değiştirecek sanıyorsunuz ya o komik bir durum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

99723

80+ Silver
Burda konu açmanın bir mantığı yok sen bura mesaj yazdın diye insanların fikirleri değişmeyecek.
Aktröllere bak sen eşkiya gibi konu açıp açmamaya karar vermeye başladılar hadi evinize uğraşamam sizlerle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen porçay izlemeye devam et kardeşim yorum yok
Anime kızları gerçek mi.
74766.jpg

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oyunuzu kullanın gerekirse boş kullanın eğer bir gün pişman olup ilerleyen dönemlerde olduğumuz ya da bulunduğumuz durumdan şikayet etmeye çalışırsanız o gün geldiğinde bir çift laf veya şikayet etme hakkınız yok benim şahsî düşüncem oy kullanmıyorsanız fikrinizi veya düşüncenizi belirtme hakkınız yok
Çok saçma düşünüyorsun bence oy kullanmamak da bir düşünce bunu anlamış olman gerekiyor 8.5 milyon insana hakkınız yok da demek yersiz bir düşünce olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom